Simona Halep a dat numai vești bune: ”Mă simt foarte bine și pot juca”

simona_halep_meci_madrid.jpg

Simona Halep
Simona Halep
FOTO: EPA

Simona Halep a dat vești bune fanilor săi. Perioada grea din punct de vedere al accidentării a trecut. De fapt, ea acum se simte foarte bine și se poate antrena la intensitate normală.

”Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”, a declarat Simona Halep, într-o conferință de presă.

Ea va reveni pe teren la Hamburg, turneu care se va disputa pe iarbă, în perioada 20-26 iunie. ”Știu că o să fie pe iarbă, în rest nu știu nimic despre turneu. O să fie greu, pentru că n-am mai jucat de doi ani tenis pe iarbă, iar în ultimele 4 săptămâni nu am jucat deloc tenis”, a mai spus Simona.

Ea a afirmat că la Jocurile Olimpice, dacă nu va putea face pereche la dublu mixt cu Horia Tecău, care încă ”tremură” pentru calificare, va juca, în afară de simplu, la dublu feminin, alături de Irina Begu.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1