Simona Halep dă ora exactă în tenis

Ultima actualizare:

    Simona Halep s-a pozat lângă Turneul EiffelFoto: Facebook / Hublot
Simona Halep s-a pozat lângă Turneul EiffelFoto: Facebook / Hublot

Multipla campioană Chris Evert o consideră pe Simona Halep principala favorită la Roland Garros 2019. Constănțeanca are o cotă de 5,00 la casele de pariuri, fiind urmată de Naomi Osaka și Kiki Bertens (10,00).

Între două antrenamente în complexul de la Roland Garros, Simona a participat și la o acțiune inițiată de producătorul de ceasuri Hublot în vecinătatea Turneului Eiffel. Românca le-a avut alături pe Karolina Pliskova și Elina Svitolina, două dintre rivalele sale, precum și pe Borna Coric. Ea a confirmat părerea multor specialiști care susțin că ediția din acest an a turneului parizian va fi extrem de disputată. Și pentru că cele 28 de turnee WTA din 2019 au avut 25 de câștigătoare. "Vad toate adversarele la același nivel. Este puțin mai dificil. Este mai deschis. Așa că toată lumea poate câștiga un Grand Slam", a spus Simona, care a repetat că se simte bine la Paris.Pe lângă faptul că e cotată drept principală favorită la câștigarea ediției din acest an a Internaționalelor Franței, la casele de pariuri, românca este elogiată și de multipla campioană Chris Evert. "Îi ofer Simonei un mic avantaj și o consider principală favorită. Este atât de puternică. Și nu are atât de multe suișuri și coborâșuri precum celelalte jucătoare", a spus americanca la ESPN.

Participă la evenimente dedicate copiilor

Potrivit obiceiului, Simona Halep va participa sâmbătă la acțiuni dedicate zilei copiilor. Campioana en titre, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea și Irina Begu își află diseară, la ora 20.00, adversarele din primul tur al turneului de la Roland Garros. În calificări au fost implicate alte două jucătoare din România. Astăzi, în turul 2, Ana Bogdan (126 WTA, favorita nr. 15) joacă cu Conny Perrin (Elveția / 142 WTA), iar Irina Bara (168 WTA) a fost eliminată (6-2, 6-7/1, 2-6) în runda inaugurală de  ucraineanca Anhelina Kalinina (152 WTA).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net