Serena Williams, întrebată de prietena ei Meghan Markle: «Bună încercare!»

Ultima actualizare:

    Serena Williams a refuzat să vorbească despre buna ei prietenă Meghan Marklefoto: Getty Images
Serena Williams a refuzat să vorbească despre buna ei prietenă Meghan Marklefoto: Getty Images

Serena Williams a câștigat primul ei meci la turneul de tenis Australian Open, iar la conferința de presă jurnaliștii n-au scăpat ocazia de a-i adresa câteva întrebări despre buna ei prietenă Meghan Markle. Sportiva a tranșat foarte scurt subiectul.

Prietenia dintre Serena Williams și Meghan Markle este cunoscută în toată lumea. Marea jucătoare de tenis a fost pe lista scurtă de invitați de la nunta lui Meghan cu prințul Harry, i-a organizat ducesei petrecerea bebelușului Archie la News York, iar Meghan a susținut-o din tribune la ultimele două finale de Grand Slam pierdute la Wimbledon și la US Open.

Nu e de mirare că jurnaliștii acreditați la Australian Open au încercat s-o descoasă pe Serena în legătură cu cele mai recente schimbări din viața prietenei ei. Au luat-o pe ocolite, au încercat să fie cât mai diplomați, așa că n-au primit un răspuns țâfnos, ci unul nostim.

”Buna ta prietenă, Meghan Markle, care te-a susținut la ultimele două Grand Slamuri, a făcut o mișcare considerată de mulți extraordinară și istorică. Ce crezi despre acest lucru? Ai vorbit cu ea?”, a întrebat-o un jurnalist pe proaspăta câștigătoare de la Auckland, după prima ei victorie de la Australian Open 2020.

”Mda. Nu am absolut niciun comentariu despre nimic în legătură cu acest subiect. Dar bună încercare. Măcar ai încercat. Bravo ție!”, a venit, prompt, răspunsul Serenei.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au rămas fără titluri şi bani

Palatul Buckingham a anunţat, sâmbătă, că prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, nu vor mai purta titlul de “Alteţa Sa Regală” şi nu vor mai primi fonduri publice, ei nemaifiind membri activi ai familiei regale. Mai mult, Harry va renunţa la toate funcţiile din armată. Deşi Harry şi Meghan îşi doreau să rămână membri "cu jumătate de normă", ei nu vor mai putea să reprezinte în niciun fel familia regală britanică, după decizia istorică de a se retrage din poziția de membri seniori ai familie regale. Deciziile luate de Regină vor intra în vigoare din primăvară.

Citește și:

În plină criză, Meghan Markle și prințul Harry l-au lăsat pe micuțul Archie în Canada

Prințul Charles îi va finanța pe Harry și Meghan după retragerea lor din Casa Regală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net