România va fi cap de serie în play-off-ul de calificare la turneul final al Fed Cup 2020

romania_echipa_fed_cup.jpg

România a fost eliminată în semifinalele Fed Cup 2019
România a fost eliminată în semifinalele Fed Cup 2019
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Echipa României va fi cap de serie la tragerea la sorți pentru turul de calificare la turneul final al Fed Cup, ediția 2020. Tragerea la sorți va avea loc la 21 august.

Federația Internațională de Tenis a decis ca din 2020 Fed Cup să-și schimbe formatul. Astfel, în locul meciurilor preliminare să se dispute un turneu final, cu 12 echipe. Acesta va avea loc la Budapesta, în perioada 14-19 aprilie și la el vor participa, în afara gazdelor, Ungaria, trei formații direct calificate: finalistele din acest an, Franța și Australia, plus Cehia, care a primit wild-card, în virtutea faptului că este de 11 ori campioană a Fed Cup.

În ceea ce privește echipa României, aceasta se numără printre cele opt echipe care sunt cap de serie înaintea tragerii la sorți a meciurilor pentru play-off-ul de calificare la turneul final. Alături de jucătoarele noastre, în aceeași urnă vor fi SUA, Belarus, Germania, Spania, Elveţia, Belgia şi Marea Britanie. În cealaltă urnă, cea din care ni se va alege adversara, se vor afla Letonia, Canada, Japonia, Slovacia, Rusia, Kazahstan, Brazilia şi Olanda. Tragerea la sorţi va avea loc la 21 august, de la ora 15.00, la Londra. Meciurile din această fază vor avea loc la 7 şi 8 februarie 2020.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1