România, tragere la sorți cu noroc în Fed Cup

fed_cup_romania.jpg

Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Rusia
Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Rusia
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Echipa de Fed Cup a României și-a aflat adversara din play-off-ul de menținere în Grupa Mondială. Aceasta este Italia, o oponentă accesibilă pentru formația noastră.

Partida dintre România și Italia va avea loc în zilele de 17 și 18 aprilie, în țara noastră, iar miza ei este una imensă: menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup. Învinsă de Rusia cu 3-2 la Cluj, România este nevoită să joace acum un baraj pentru evitarea retrogradării în liga secundă acolo unde a jucat ultima dată în 2014. Dacă va învinge în această patridă, ”tricolorele” vor putea juca din nou în februarie 2020, pentru calificarea la turneul final al competiției.

Italia este departe de gloria din perioada în care pentru această echipă jucau Sara Errani, Flavia Pennetta sau Roberta Vinci. Peninsularele au ajuns în baraj după ce au câștigat Grupa B din Grupa I a zonei Euro-Africane. Ele au obținut victorii pe linie: 3-0 cu Austria, 2-1 cu Estonia şi 3-0 cu Grecia. Doar două dintre aceste jucătoare sunt în Top 100 WTA: Jasmine Paolini (94) și Camila Giorgi (100). Celelalte componente ale echipei sunt pe 149 - Giulia Gatto-Monticone, 152 - Martina Trevisan și 154 - Elisabetta Cocciaretto.

Meciurile din play-off

Polonia – Brazilia

Mexic – Marea Britanie

Serbia – Canada

Letonia – Reprez. Asia

Japonia – Ucraina

România – Italia

Argentina – Kazahstan

Olanda – Reprez. Asia

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1