România joacă de sâmbătă cu Portugalia în Cupa Davis

Ultima actualizare:

    Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu PortugaliaFOTO: Instagram/ Horia Tecău
Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu PortugaliaFOTO: Instagram/ Horia Tecău

A venit momentul unei noi întâlniri cu echipa de Cupa Davis a României. Tenismenii noștri întâlnesc Portugalia, la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială I a competiției

Meciurile se vor disputa sâmbătă și duminică în Sala Sporturilor Horia Demian, primul meci din fiecare zi fiind programat de la ora 12.00. Sorții au decis ca deschizătorul de drumuri pentru echipa noastră să fie tânărul Filip Jianu, care îl va întâlni pe Joao Sousa, liderul adversarilor. Apoi, vor intra pe teren Marius Copil și Gatao Elias.

Duminică, la dublu Horia Tecău este anunțat ca făcând pereche cu Marius Copil, iar Gastao Elias cu Joao Sousa, însă multe se mai pot schimba. Meciurile de simplu vor pune față în față jucătorii care nu s-au întâlnit în prima zi.

În afara celor doi jucători, din echipa antrenată de Gabriel Trifu mai fac parte Nicholas David Ionel și Nicolae Frunză.

Învingătoarea acestui meci se califică pentru play-off-ul turneului final al Cupei Davis din 2022, iar învinsa va juca anul viitor un baraj de menținere în Grupa Mondială I.

Meciurile vor fi în direct la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net