România joacă de sâmbătă cu Portugalia în Cupa Davis

echipa_romania_cupa_davis_2021.jpg

Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Portugalia
Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Portugalia
FOTO: Instagram/ Horia Tecău

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A venit momentul unei noi întâlniri cu echipa de Cupa Davis a României. Tenismenii noștri întâlnesc Portugalia, la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială I a competiției

Meciurile se vor disputa sâmbătă și duminică în Sala Sporturilor Horia Demian, primul meci din fiecare zi fiind programat de la ora 12.00. Sorții au decis ca deschizătorul de drumuri pentru echipa noastră să fie tânărul Filip Jianu, care îl va întâlni pe Joao Sousa, liderul adversarilor. Apoi, vor intra pe teren Marius Copil și Gatao Elias.

Duminică, la dublu Horia Tecău este anunțat ca făcând pereche cu Marius Copil, iar Gastao Elias cu Joao Sousa, însă multe se mai pot schimba. Meciurile de simplu vor pune față în față jucătorii care nu s-au întâlnit în prima zi.

În afara celor doi jucători, din echipa antrenată de Gabriel Trifu mai fac parte Nicholas David Ionel și Nicolae Frunză.

Învingătoarea acestui meci se califică pentru play-off-ul turneului final al Cupei Davis din 2022, iar învinsa va juca anul viitor un baraj de menținere în Grupa Mondială I.

Meciurile vor fi în direct la Digi Sport.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5