România e campioană europeană la tenis de masă!

echipa_romania_bucurie.jpg

Samara Dodean şi Szocs au adus în România un trofeu pe care mai pusesem mâna în urmă cu 12 ani
Foto Click!

Echipa naţională feminină de tenis de masă a României a realizat azi, în Luxemburg, una dintre cele mai mari performanţe din istoria ei, câştigând Campionatul European din Luxemburg după o finală dramatică cu Germania.

Daniela Dodean, Elizabeta Samara şi Bernadette Szőcs au câştigat cu 3-2 în faţa a două chinezoaice naţionalizate de nemţi pentru a ne face zile fripte. După ce în grupe ne-am distrat cu Olanda, Luxemburg şi Cehia, iar în sferturi şi semifinale am trecut tot fără să pierdem set de Portugaliza, respectiv Rusia, azi, în ultimul act, am avut ceva probleme cu Han Ying, Shan Xiaona şi Nina Mittelham. Punctul decisiv a fost adus de Daniela Dodean, care a trecut cu 3-2 de Han Ying.

România mai câştigase acest trofeu de trei ori, în 1992, 2002, 2005, iar de la ultima performanţă am mai jucat alte opt finale. Una dintre ele, chiar anul trecut, tocmai împotriva Germaniei, pe care ne-am răzbunat azi.

Loading...
 
 

Citește și

  • Naţionala feminină de tenis de masă a României a reuşit să se califice în semifinalele Campionatului European pe echipe care are loc în aceste zile în Luxemburg. În sferturile de finală, fetele noastre au învins cu scorul de 3-0 formaţia Portugaliei, o echipă cu două asiatice în componenţă. Punctele au fost aduse de Daniela Dodean Monteiro, Eliza Samara şi Bernadette Szocs. În semifinale, România va juca azi contra Rusiei, meciurile fiind transmise în direct, în jurul prânzului, la TVR 2 şi Eurosport.

  • Performanță excepțională a echipei feminine de tenis de masă a României. Fetele noastre s-au calificat pentru a opta oară în istorie în finala Campionatului European.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1