Roger Federer s-a antrenat în Elveția, pe ninsoare

federer-roger.jpg

Roger Federer s-a antrenat pe ninsoare
Roger Federer s-a antrenat pe ninsoare
Foto: Facebook/RogerFederer

Jucătorul elveţian de tenis Roger Federer şi-a reluat antrenamentele acasă, în Elveția. Acesta a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept, în 3 februarie, și intenționa să revină în circuitul mondial după Roland Garros.

Aflat pe locul 4 ATP, Federer a postat un filmuleț în care apare lovind mingea de tenis la un perete. Și o face deși vremea nu e deloc prielnică. Mai exact, elvețianul face mișcare pe ninsoare. ”Mă asigur că îmi amintesc cum să lovesc”, a comentat elvețianul. Iar postarea sa a fost vizionată de aproape 4 milioane de oameni în mai puțin de 24 de ore! 

Federer și-a recuperat logo-ul RF

După mai bine de un an, luna aceasta Roger Federer a recuperat logo-ul care devenise cunoscut în întreaga lume. Astfel că literele RF vor putea fi văzute pe echipamentul Uniqlo, cel mai probabil la Wimbledon, în iulie, Desigur, dacă turneul londonez de tenis se va desfășura atunci când e programat.
În vara anului 2018, Roger Feder a anunțat că a semnat un contract cu Uniqlo, renunțând astfel la Nike, firma care îl sponsorizase timp de mai bine de 20 de ani. În acel moment, s-a spus că elvețianul va câștiga 300 de milioane de dolari în 10 ani. Pe de altă parte, acesta a pierdut logo-ul său, care a rămas la producătorul american de echipament sportiv.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1