Reacții după victoria Monicăi Niculescu: „Slice-ul ei sfidează imaginația”

Ultima actualizare:

    Monica Niculescu, victorie zdrobitoare în fața ȘarapoveiFoto: Getty
Monica Niculescu, victorie zdrobitoare în fața ȘarapoveiFoto: Getty

Un val de laude din partea unui jurnalist american s-a năpustit asupra Monicăi Niculescu, după ce a învins-o pe Maria Șarapova la Doha. Monica, numeărul 92 WTA, a obținut o victorie zdrobitoare asupra Sharapovei, care i-a uimit pe mulți cunoscători.

Jurnalistul Ben Rothenberg a fost fascinat de meciul Monica Niculescu – Maria Șarapova, mai ales de victoria româncei, care a răpus-o pe rusoaică cu 4-6, 6-4, 6-3.

„Bagajul de trucuri al Monicăi Niculescu a fost bogat, ca să o scoată pe Maria Șarapova din turul I la Doha. Unul dintre lucrurile mele favorite în tenis este când o adversară a Monicăi Niculescu este vrăjită suficient ca să-i trimită un «forehand slice» înapoi, așa cum a făcut Șarapova”, a comentat jurnalistul , potrivit Digi24.

În același timp, Ben Rothenberg este și dezamăgit că jucătoarea noastră a eliminat-o pe rusoaică, întrucât acesta ar fi vrut să vadă în turneul din Doha o partidă între Șarapova și Caroline Wozniacki, daneza care a învins-o pe Simona Halep.

"Monica Niculescu şi-a etalat toată varietatea sa pentru a o expedia în trei seturi pe Maria Şarapova, cvintruplă câştigătoare de grand slam, de la Qatar Open. Cunoscută pentru slice-ul care sfidează imaginaţia, Monica Niculescu a ţesut o reţea de lovituri incredibile pentru a scoate un 4-6, 6-4, 6-3 care o indispune pe fostul număr 1 mondial Maria Şarapova în primul tur al Qatar Total Open”, scrie site-ul oficial al WTA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net