Niagara i-a purtat noroc

Ultima actualizare:

    Ana Bogdan a fost  impresionată de cascada  Niagara, pe care a vizitat-o  alături de logodnicul ei FOTOGRAFII: Instagram
Ana Bogdan a fost impresionată de cascada Niagara, pe care a vizitat-o alături de logodnicul ei FOTOGRAFII: Instagram

Cea mai mare surpriză a turneului WTA de la New Haven a fost produsă de o româncă. În vârstă de 25 de ani, Ana Bogdan a câştigat patru meciuri consecutiv şi bate la porţile Top 100.

Considerată o mare speranţă încă de pe vremea junioratului, Ana Bogdan este de ceva timp foarte aproape de primele 100 de locuri în lume, însă niciodată până acum nu a reuşit să facă pasul în Top 100. Se pare însă că de data aceasta o vom vedea pe jucătoarea originară din Sinaia acolo unde a visat să ajungă o viaţă întreagă. Luni, Ana Bogdan a produs surpriza la turneul american după ce a învins-o cu 7-5, 7-5 pe a cincea favorită, rusoaica Elena Vesnina, care este şi o specialistă de dublu. 

simeon stalpnicul png

Clasată pe locul 18 în lume, aceasta este prima jucătoare din Top 20 pe care a învins-o Ana, ajunsă la patru victorii consecutive la turneul de 776.000 de dolari la care a pornit încă din faza calificărilor. Următoarea adversară a româncei va fi Kirsten Flipkens, din Belgia, o nouă victorie aducând-o pe Ana pe locul 101 în lume. Unul dintre secretele formei bune în care se află Ana este fericirea pe care o trăieşte în viaţa personală. Ea s-a logodit de câteva luni cu Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, şi de atunci totul este o simfonie frumoasă scrisă pe note de iubire. Iar săptămânile trecute, profitând că Ana a jucat la Toronto, cei doi au fost şi au vizitat, printre altele, cascada Niagara, care a impresionat-o în mod deosebit pe jucătoarea noastră. Şi, se pare, i-a purtat şi noroc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net