Motivul ruşinos pentru care nici Simona Halep nu a fost primită la parada de 1 Decembrie

simona_halep.jpg

simona halep parada 1 decembrie
Simona Halep a transmis ”La mulți ani!” de 1 Decembrie, deşi nu a fost lăsată să intre la paradă
foto: arhivă personală

Ilie Năstase nu a fost singurul care a plecat cu coada între picioare de la parada de 1 Decemebrie, organizată în urmă cu aproape o săptămână la Arcul de Triumf. Simona Halep a trăit şi ea o adevărată dezamăgire la acelaşi eveniment. Tenismena nu a fost lăsată să intre, deşi le-a arătat jandarmilor invitaţia în format electronic!

Ilie Năstase a fost protagonistul unui incident neplăcut la parada militară de 1 Decembrie, dar nu este singurul care a păţit-o. Fostul tenismen, primul număr 1 în clasamentul ATP din istorie, cu gradul de general-maior în retragere în Armata Română, nu a fost lăsat să participe la eveniment din zona oficială. El a povestit, miercuri seară, într-o intervenţie la emisiunea "Agenţia Vip" că nici Simona Halep nu a avut parte de un tratament mai bun, deşi ea şi avea invitaţie.

ilie nastase wimbledonZoom
Ilie Nastase este general-maior cu două stele în retragere în Armata Română
Foto: Gulliver/Getty

"Eu nu am avut. M-am dus aşa cum o fac de cinci ani încoace cu fetiţa mea în acea zonă în care sunt ziariştii şi fotografii, pentru că de acolo se vede cel mai bine. Mi-am spus că o să rog un jandarm să mă lase, dar de data asta nu a ţinut. O să insist şi anul viitor, ce să zic. Halep avea invitaţia pe telefon, în format electronic, şi pentru că nu a prezentat-o jandarmilor, nici ea nu a fost lăsată să intre", i-a mărturisit Ilie Năstase lui Cristi Brancu.

Incidentul i-a întins la maximum nervii lui Ilie Năstase, care a făcut scandal de Ziua Națională a României. Argumentul acestora din urmă a fost că Ilie Năstase nu figura pe lista invitaților, în vreme ce fostul tenismen a declarat că de opt ani de zile vede parada din această zonă, fără să fi avut vreodată invitație oficială.

 

loading...
Loading...

Citește și