Mihaela Buzărnescu a ratat finala la BRD Bucharest Open

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzărnescu la BRD Bucharest Open 2018 FOTO: Mediafax
Mihaela Buzărnescu la BRD Bucharest Open 2018 FOTO: Mediafax

După doi ani, BRD Bucharest Open nu va avea o campioană la simplu din România. Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în semifinale. La dublu avem sigur o pereche finalistă.

În semifinale, Mihaela Buzărnescu, a doua favorită a competiției, a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră și 44 de minute, de croata Petra Martic. A fost un meci în care jucătoarea noastră a dat din nou frâu liber nervilor, dar acest lucru nu a mai ajutat-o. Cum și Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile de finală (6-3, 3-6, 2-6 cu Sevastova), România a rămas fără jucătoare pe tabloul de simplu. Finala se va disputa între Petra Martic și Anastasija Sevastova. Anul trecut titlul a fost cucerit de Irina Begu, iar în 2016 de Simona Halep. Chiar dacă a fost eliminată, Buzărnescu va urca de luni un loc în clasamentul mondial WTA, unde va ocupa cea mai bună poziție din carieră, 24.

Totuși, vom avea o finală cu participare românească duminică. Perechea Irina Begu/ Andreea Mitu, beneficiară a unui wild card, s-a calificat în finala de dublu a turneului BRD Bucharest Open, trecând în semifinale de cuplul Jaqueline Cristian/ Elena-Gabriela Ruse. Begu şi Mitu s-au impus cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6, într-o oră şi 36 de minute. În finală, ele vor juca împotriva învingătoarelor meciului Mihaela Buzărnescu/ Raluca Olaru - Danka Kovinic/ Marina Zanevska. Partida urma să se dispute în timpul serii, dacă timpul va permite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net