Irina Begu, eroina zilei la Miami

Ultima actualizare:

    Irina Begu a ajuns pentru  prima dată în turul trei al  unui turneu în 2016
Irina Begu a ajuns pentru prima dată în turul trei al unui turneu în 2016

Turneul de la Miami se pare că le priește jucătoarelor noastre. Trei dintre ele sunt în 16-imi, performanța Irinei Begu venind în urma unei reveniri excepționale!

Irina Begu a jucat vineri seară în turul secund de la Miami contra favoritei 29, nemțoaica Sabine Lisicki. Un meci care se anunța echilibrat, dar care a depășit toate așteptările. La capătul a două ore și 21 de minute, Irina s-a impus cu scorul de 6-4, 1-6, 7-6 (2), setul decisiv fiind unul de povestit nepoților. Românca a revenit de la 0-5, a câștigat 6 game-uri consecutiv, iar apoi a servit pentru meci la 6-5. Lisicki a făcut break-ul, numai că în tie-break Irina s-a dezlănțuit, conducând cu 5-0. Totul s-a încheiat cu o dublă greșeală a nemțoaicei, care a fost eliminată și, sperăm, zdruncinată puțin psihic în perspectiva întâlnirii de luna viitoare cu România, din Fed Cup.

Duminică, Begu va juca pentru calificarea în optimi contra cehoaicei Kristina Plisokva, locul 101 WTA, care a produs surpriza, eliminând-o pe favorita 7, Belinda Bencic. Kristina e sora geamănă a mai cunoscutei Karolina, pe care am văzut-o și la Cluj, la Fed Cup.Tot vineri seară, Monica Niculescu ne-a trecut de la extaz la agonie și înapoi la extaz în meciul din turul secund contra chinezoaicei  Shuai Peng. Monica s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-0, la capătul a două ore. Următoarea adversară a româncei va fi fosta parteneră de dublu mixt a lui Horia Tecău de la Australian Open, Coco Vandeweghe (SUA). Aceasta a învins-o pe favorita 6, Carla Suarez Navarro.

Simona Halep joacă în această seară


    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, a cincea favorită a turneului de la Miami, urmează să joace în această. Adversara ei era nemțoaica Julia Goerges, locul 66 WTA. Tot după închiderea ediției au mai evoluat, la dublu, Horia Tecău și Monica Niculescu. Meciurile lor au contat pentru primul tur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net