Indian Wells: Ce au făcut românii din turneu!

Ultima actualizare:

    Monica NiculescuFoto Click!
Monica NiculescuFoto Click!

Begu şi Dulgheru au fost eliminate, iar Monica Niculescu şi-a aflat adversa din turul al doilea. La masculin, Victor Hănescu a părăsit şi el concursul.

Irina Begu și Alexandra Dulgheru, au ratat calificarea în turul următor la Indian Wells. Româncele au fost eliminate în primul tur de către două jucătoare venite din calificări.

Irina Begu, locul 35 WTA şi care nu mai jucase în circuitul profesionist de la Australian Open, a fost eliminată de nemţoaica Laura Siegemund, 28 de ani, locul 79 WTA în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4, într-un meci care a durat două ore și 21 de minute. Un singur meci mai disputaseră cele două sportive, în 2015, la Charleston. Atunci Begu s-a impus în două seturi, 6-2, 7-6.

Alexandra Dulgheru, locul 93 WTA a pierdut în doar două seturi, 0-6, 1-6 meciul cu americanca Nicole Gibbs, locul 95 WTA într-un joc care a durat 62 de minute.

Pentru prezenţa în primul tur al turneului din California, româncele se vor alege cu câte 11.970 de dolari și 10 puncte WTA.

Monica Niculescu, locul 34 WTA, şi-a aflat adversarul din turul II de la Indian Wells, ea o va întâlni în manşa secundă pe britanica Heather Watson (24 ani, 53 WTA). Niculescu şi Watson s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în acest sezon, în optimile turneului de la Hobart, Australia. Britanica s-a impus atunci cu scorul de 6-7 (7) 6-2 7-6 (3).Niculescu merge mai departe şi-n porba de dublu. Alături de rusoaica Margarita Gasparian, jucătoarea noastră s-a impus cu scorul de 6-4, 6-1, într-o oră şi şapte minute, în faţa cuplului Chia-Jung Chuang/Chen Liang (Taiwan/China). În runda următoare, Monica Niculescu şi Margarita Gasparian vor întâlni perechea care se va impune în meciul Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka (Cehia, cap de serie 4) - Kirsten Flipkens/Ana Ivanovici (Belgia/Serbia).

Premiul pentru calificarea în turul doi este de 22.140 de dolari şi 120 de puncte în clasamentul de dublu.

Altfel, Victor Hanescu a părăsit turneul de la Indian Wells în primul tur al calificărilor, românul fiind învins de Radek Stepanek în trei seturi, scor 7-5, 0-6, 6-1. Pentru participarea la turneul californian, Hanescu va primi 1.825 de dolari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net