Imagine de basm de la nunta Serenei Williams! Ce rochie de mireasă fabuloasă a purtat

gettyimages-675655876.jpg

serena williams
Serena Williams a purtat o rochie de mireasă impresionantă
Foto: Getty

Din cauza discreției totale pe care Serena Williams a cerut-o la cel mai frumos moment din viața sa, o lume întreagă s-a întrebat cum a arătat rochia de mireasă a celebrei jucătoare de tenis. Revista Vogue a satisfăcut această curiozitate și a publicat o fotografie din cadrul evenimentului.

Jurnaliștii revistei Vogue au avut exclusivitate pentru fotografiile realizate în cadrul nunții Serenei Williams, iar pe pagina oficială de Twitter a revistei a fost publicată o imagine cu Serena și proaspătul său soț, Alexis Ohanian.

Nunta a fost considerată evenimentul anului și a căpătat adevărate proporții mondene, participând 250 de invitați, printre care numeroase celebrități din lumea modei, actoriei, muzicii și sportului.

Nunta a costat peste un milion de dolari, dar banii n-au fost o problemă pentru jucătoarea campioană și pentru cofondatorul rețelei de socializare Reddit, care și-au dorit o tematică vestimentară din basmul „Frumoasa și Bestia”. Printre cele mai celebre figuri s-au numărat Kim Kardashian, Beyoncé, Ciara și Eva Longoria, iar dintre „colegele” jucătoare de tenis, Caroline Wozniacki, care a venit însoțită de logodnicul ei, baschetbalistul David Lee.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1