Halep nu vrea să joace la turneul de la Bucureşti pentru că o dor unghiile

halep_roland_garros.jpg

Simona Halep spune că emoţiile în momentele cheie au împiedicat-o s-o bată pe Kerber
Foto Click!

Simona Halep a jucat bine contrac nemţoaicei Kerber, dar a pierdut în sferturi şi dezamăgirea e mare. Românca a spus că a îmbunătăţit nişte aspecte, dar că emoţiile au împiedicat-o în momentele cheie.

Din păcate, Simona se gândeşte să ia o pauză şi să nu participe la BRD Bucharest Open, care se va desfăşura săptămâna viitoare la Arenele BNR. "Nu m-am gândit încă foarte mult, am vorbit cu Darren acum. Dar e greu să decid acum, după meci. Trebuie să fiu bine fizic, cum am spus, unghiile de la picioare sunt cam duse, am dureri acolo. Dar nu ştiu în momentul ăsta, o să anunţ în timp util", a spus Halep, care a continuat şi a vorbit despre turneul de la Londra, undre a ratat din nou o mare performanţă. "Serviciul nu mi-a mers foarte bine din cauza tensiunii. Nu am ştiut să gestionez prea bine momentele cheie. Dar a fost un meci bun, adversara mea a meritat victoria. Eu îmi doresc să rămân cu aceeaşi încredere şi să fiu mai puternică la capitolele la care am fost slabă azi. Am jucat slab pe serviciul meu, dar când am returnat am jucat foarte bine.

Şi tactic am jucat bine. De asta îmi pare rău, că nu am putut să menţin acelaşi ritm şi acelaşi plan. În momentele importante am avut emoţii, îmi pare rău că nu am ştiut să gestionez aceste momente. Keys loveste mingea puternic, în timp ce Kerber găseşte unghiuri multe şi joacă în cross. Mi-a fost greu să mă adaptez şi am greşit uneori din neatenţie. Nu am simţit ritmul pentru că mingea a venit din mâna ei stângă. Lucrez zi de zi intens, am progresat mult şi o voi mai face. Dorinţa de a fi mai bună este mare şi nu o să iau ceva negativ din acest turneu. Au fost zile foarte bune aici. Am vorbit mult cu Darren, mi-a explicat exact ceea ce vedeam şi eu oarecum. E important că mi-a dat încredere şi a subliniat părţile bune din jocul meu. A fost o experienţă frumoasă, mă bucur că am fost sănătoasă şi că am jucat bine. Toate cele patru din semifinale au şanse să câştige. Tot pe Serena o aleg, totuşi, e foarte puternică şi trebuie să gestioneze presiunea de a atinge recordul", crede Simona

Loading...
 
 

Citește și

  • Eliminată ieri în sferturile de finală la Wimbledon, slovaca Dominica Cibulkova are un motiv de bucurie: va putea participa la propria nuntă! Ea îşi programase căsătoria sâmbătă, adică în ziua finalei şi, evident, dacă ajungea în acea fază a turneului de la Wimbledon, nu mai putea lua parte la petrecerea de la Bratislava.

  • România a rămas fără reprezentanţi la Wimbledon. Simona Halep a fost eliminată marți (5 iulie) în sferturile de finală de nemţoaica Angelique Kerber, care s-a impus cu scorul de 7-5, 7-6.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1