Halep face Sărbătorile în Australia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Simona Halep e decisă să câştige anul viitor primul titlu de Grand Slam din carieră. Pentru aceasta, ea şi-a schimbat radical programul de pregătire de dinaintea sezonului, astfel că va face pentru prima dată Crăciunul departe de ţară.

Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a anunţat că jucătoarea noastră se va pregăti înaintea sezonului 2017 în Australia, la Adelaide. Astfel, Halep va renunţa în premieră la cantonamentele dinaintea sezonului pe care le efectua în România, la Bucureşti şi la Poiana Braşov, pentru un stagiu la Adelaide, înainte de turneele din ianuarie, care vor culmina cu Australian Open.

Simona a fost convinsă de necesitatea schimbării locului de antrenament după ce, la începutul acestui an, a suferit de o infecţie virală care a făcut-o ca în primele 4 luni ale sezonului să nu poată sta pe teren mai mult de un sfert de oră, după cum a recunoscut chiar ea. Totul, credea Halep, din cauza diferenţei de temperatură dintre România şi Australia.

Este prima dată când nu va fi de Crăciun acasă

Relaţia dintre Simona Halep şi antrenorul Darren Cahill este una specială. „Darren ştie cum să vorbească cu mine atunci când am nevoie. Mă calmează şi este perfect”, a declarat românca.

Această practică, a stabilirii unui loc de cantonament în luna decembrie în locuri în care atunci este vară, este una obişnuită a marilor jucători şi jucătoare din Europa, acolo unde iarna poate fi grea, iar pregătirea pentru sezonul australian devine improprie. 

Va juca marți cu Kerber

Simona va juca azi în etapa a doua a Grupei Roşii din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore. Adversara ei va fi liderul clasamentului mondial, nemţoaica Angelique Kerber. Partida va începe la ora 14.30 şi va fi transmisă în direct la Dolce Sport şi Digi Sport. Ambele jucătoare au învins duminică, în prima etapă, pe Madison Keys, respectiv Dominika Cibulkova. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net