Halep debutează la Miami cu noua Şarapova. Begu e şi ea în turul 2

19-sport-halep-gettyimages-516063408.jpg

Stilul lui Halep de a nu renunţa la nici o minge o face deseori să câştige puncte miraculoase. Românca nu e la prima nominalizare pentru câştigarea celui mai frumos punct al lunii
FOTO: Getty Images

Simona Halep pare să fi trecut peste perioada neagră, demostrând la Indian Wells că rămâne în top şi se bate în continuare cu granzi ca Serena Williams.

Trebuie să confirme asta şi în Florida, iar la noapte, nu înainte de ora 01:30, va juca la Miami cu Daria Kasatkina, o puştoaică din Rusia în vârstă de 18 ani. În mod normal, Simona  nu trebuie să aibă probleme cu acest adversar proaspăt intrat în Top 40, dar Kasatkina merită atenţie. A avut o ascensiune fulminantă la o vârstă fragedă, iar în urmă cu un an era în afara Top 200. Astfel, Halep trebuie să fie atentă şi să-şi demonstreze pe teren statutul de favorită, deoarece Kasatkina nu-i va face nici o concesie.

Dacă numărul 5 mondial va juca la noapte direct în turul al doilea, Begu a avut nevoie de încă un joc pentru a prinde această fază a competiţiei. Din fericire l-a câştigat lejer, 6-1, 6-3 cu grecoaica Sakkari.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă e vreo jucătoare care să repete explozia Simonei Halep din urmă cu trei ani, aceasta e puştoaica de 18 ani Daria Kasatkina. Cele două tenismene se întâlnesc joi în premieră, în turul secund al turneului de la Miami.

  • Simona Halep şi-a aflat adversara din turul secund al turneului Premier Mandatory de la Miami. Este vorba despre rusoaica de 18 ani Daria Kasatkina, o jucătoare cu o ascensiune fulminantă în ultimul an.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1