Halep: «Abia aştept să înceapă sezonul»

Ultima actualizare:

    Simona Halep se antrenează la IzvoraniFoto: Sever Gheorghe
Simona Halep se antrenează la IzvoraniFoto: Sever Gheorghe

Simona Halep, a patra jucătoare de tenis a lumii, continuă acasă pregătirea pentru sezonul viitor, care se anunţă unul de mare succes. Mai ales că spune că este mult mai relaxată decât în sezonul recent încheiat.

„A fost distractiv la antrenament şi încercăm să facem toate antrenamentele mai altfel, ca să nu ne plictisim. Munca nu este uşoară, dar dacă o faci cu zâmbetul pe buze e mai bine. Am învăţat să fiu mai relaxată şi cred că asta mă va ajuta”, a declarat, ieri, Simona, după un antrenament efectuat pe terenul de ciment de la Izvorani.

Ea se va mai pregăti în Bucureşti până pe 18 decembrie, atunci când va pleca în Australia, la Adelaide. „Nu va fi cu mult diferit în Australia. Antrenamentele vor fi şi acolo la fel ca aici, doar că în Australia va fi foarte cald. De aceea şi merg, să mă obişnuiesc cu căldura de acolo. Sper să învăţ mai multe lucruri, ca să fiu mai solidă mental tot anul”, a mai explicat Simona motivele schimbării programului obişnuit. Până acum, ea a făcut de fiecare dată Crăciunul acasă. 

„Mă simt pregătită, abia aştept să înceapă sezonul. Nu o să fie uşor, va trebui să mă adaptez. Primul turneu al anului este de regulă greu, trebuie să îţi intri în ritm, dar sunt pregătită”, a mai declarat Halep. Ea va debuta la Shenzhen.

Cahill vrea un Grand Slam

simeon stalpnicul png

Antrenorul australian al Simonei, Darren Cahill, e un tehnician care ştie că munca unui antrenor se poate cuantifica prin trofee. El a declarat că obiectivul lui este să o ducă pe româncă spre cucerirea unui Grand Slam. „Sper să avem un rezultat foarte bun, pentru că totul se judecă după rezultate. În 2017 încercăm să lucrăm mai mult pentru turneele de Grand Slam”, a spus tehnicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net