Distracţie înainte de Fed Cup. Halep nu s-a oprit din râs la conferinţă

halep.jpg

Numărul şase mondial pare că tratează destul de relaxată întâlnirea din barajul pentru Grupa Mondială
Foto: sportpictures.eu

România va juca la finalul acestei săptămâni împotriva Germaniei în barajul pentru Grupa Mondială, iar fetele Alinei Tecşor aşteaptă întâlnirea de la Cluj cu zâmbetul pe buze.

La conferinţa de presă de azi, Monica Niculescu, Simona Halep, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru au făcut spectacol. Numărul şase mondial a fost însă de necontrolat, aceasta reacţionând ciudat la afirmaţia Monicăi legată de suprafaţa de joc. "Zgura poate fi un avantaj pentru noi, mai ales ca se vorbeste foarte mult de serviciul agresiv al nemotaicelor. După cum ţineţi minte, Simona a făcut acea finală la Roland Garros. Fără presiune, Simona! (Halep râde). Îi place zgura. Irina tu ce ai făcut? Mie îmi place mai mult cimentul, de ce să mint? Dar e ok", a spus Monica Niculescu, în amuzamentul colegelor de echipă. AICI poţi vedea momentul din conferinţa de presă în care toate fetele au izbucnit în râs!
Halep şi compania şi-au revenit însă când au trecut la lucruri mai serioase, respectiv la dopaj. Româncele au spus că, în ciuda depistării Şarapovei şi a altor două sportive românce, nu se tem de nimic. Eu iau aceleași lucruri pe care le-am tot luat. Nu iau mare lucru, dar verific tot timpul ce iau, ori de câte ori e nevoie. Nu cred că sunt în pericol", a declarat Simona Halep, la conferința de presă de miercuri. "Avem o echipă în spate şi suntem toate foarte atente, mai ales după cazul Sharapova", a spus și Irina Begu. "Este an olimpic, iar testările sunt mai dese. Eu am avut unele probleme, pentru că în fiecare zi trebuie să spunem unde suntem. Am fost căutată odată acasă şi nu m-au găsit. Jucătoarele de Top 50 intră de obicei în această testare, dar ei pot lua pe oricine. Eu eram pe locul 400, atunci", a precizat și Alexandra Dulgheru.

tenis.jpg

Alexandra Dulgheru s-a amuzat şi ea când i s-a reamintit că a câştigat două turnee pe zgură
Foto: sportpictures.eu

La meciul de la Cluj, echipa noastră va fi formată din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru.

Germania va miza la Cluj pe a treia jucătoare a lumii, Angelique Kerber, alături de Andrea Petkovic, Annika Beckşi Julia Goerges.

Meciul dintre România şi Germania se va disputa pe 16 şi 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj Napoca

tenis-conferinta-de-presa-romania-11-foto-mircea-rosca.jpg

Monica Niculescu a fost sufletul conferinţei de presă. Să sperăm că această volubitate o va ajuta şi pe teren
Foto: sportpictures.eu
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1