Declaraţiile lui Halep după înfrângerea de la Cincinnati

Ultima actualizare:

    După eliminarea din semifinale la Cincinnati, Simona va ajunge pe locul 5 WTA
După eliminarea din semifinale la Cincinnati, Simona va ajunge pe locul 5 WTA

Simona Halep a jucat perfect până în faza semifinalelor la Cincinnati, turneu pe care l-a pierdut anul trecut în faţa liderului mondial Serena Williams. Românca a ratat finala acum, învinsă în două seturi de Kerber, iar de azi va cădea până pe locul 5 WTA.

Specialiştii o vedeau pe Simona Halep favorită la câştigarea turneului de la Cincinnati, mai ales în lipsa Serenei Williams. Lucrurile n-au stat chiar aşa, pentru că românca, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3 la competiţia din SUA, s-a oprit în semifinale, învinsă de nemţoaica Angelique Kerber, în două seturi, 6-3, 6-4. ”Nu vreau să fac o dramă din această înfrângere, deoarece nu este cazul. Totul este în regulă, voi lua această înfrângere ca pe un lucru pozitiv. Sunt supărată că am pierdut, dar sunt fericită de modul în care am jucat”, a spus Simona, la finalul disputei cu Kerber. 

”La începutul meciului nu am simţit prea bine mingea, dar pe parcurs am reglat acest lucru. Kerber a jucat bine, a meritat să câştige. Nu a fost ziua mea. Lucrul pozitiv este că am luptat până la final pentru fiecare minge. Chiar dacă am pierdut, simt că am jucat la un nivel înalt. Trebuie să o felicit pe Kerber, pentru că a stat bine în meci”, a mai spus românca. În urma înfrângerii suferite sâmbătă noaptea, Simona va coborî, începând de astăzi, în clasamentul mondial. Ea va fi devansată de poloneza Agneszka Radwanska şi va ajunge pe locul cinci.  Pentru Halep urmează turneul de la US Open, competiţie care va debuta la 29 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net