Decizie șoc luată de Simona Halep: s-a retras de la Doha

simona_halep_salut.jpg

Simona Halep s-a retras de la Doha
Simona Halep s-a retras de la Doha
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Decizie mai mult decât surprinzătoare a Simonei Halep: jucătoarea noastră s-a retras de la turneul Premier 5 de la Doha, care urma să aibă loc săptămâna viitoare.

Este o decizie surprinzătoare pentru că românca a anunțat că nu va putea juca la un turneu la care ar fi intrat în concurs probabil marți, pentru că avea primul tur liber. Numai că retragerea nu poate fi din motive medicale, din moment ce azi, sâmbătă, cu trei zile înaintea debutului de la Doha, Simona Halep joacă finala de la Dubai! Foarte probabil, jucătoarea noastră a invocat motive personale și îmi doresc să fie doar obosită – demiterea preparatorului fizic Theo Cercel nu are cum să nu lase urme – și să nu aibă cu adevărat probleme de alt ordin. Oricum, dacă se retrage pentru că este obosită, înseamnă că Halep a făcut o gafă în pregătire, pentru că practic a obosit la turneul mai puțin important, în loc să fie în plină formă la cel care contează cu adevărat, așa cum este anul acesta turneul de la Doha comparativ cu cel de la Dubai.

Revenind la tenis, Simona Halep era favorită 2 la Doha, acolo unde ar fi trebuit să evolueze direct în turul secund, contra învingătoarei partidei dintre Anett Kontaveit și Anastasija Sevastova. Locul Simonei Halep pe tablou a fost luat de favorita 9, belarusa Aryna Sabalenka.

Pe tabloul principal o mai avem pe Sorana Cîrstea, care va juca împotriva Elenei Rybakina.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1