De la ce oră va avea loc meciul Simona Halep - Marketa Vondrousova din optimi de la Indian Wells

simona_halep_antrenamnt_indian_wells.jpg

Simona Halep, la antrenament la Indian Wells
Simona Halep, la antrenament la Indian Wells
FOTO: Profimedia

Simona Halep va reveni marți seară pe teren la Indian Wells. Ea știe ora la care va juca în optimile de finală contra cehoaicei Marketa Vondrousova.

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anunțat programul meciurilor de marți, atunci când va juca și Simona Halep. Partida din optimile de finală Simona Halep - Marketa Vondrousova va avea loc după ora 21.30, ora României. Ea este a doua de pe terenul respectiv, după întâlnirea dintre Kei Nishikori şi Hubert Hurkacz, de pe tabloul masculin, care începe la ora 20.00. Meciul Simonei Halep va fi transmis în direct la Digi Sport.

Tot marţi, Raluca Olaru și croata Darija Jurak vor juca împotriva cuplului Gabriela Dabrowski / Yifan , favorite numărul 5, în sferturile de finală ale probei de dublu feminin. Meciul începe la ora 23.00.

Și Horia Tecău va juca în sferturile de fublu, dar miercuri spre dimineață. Meciul lui și al lui Juan JulienRojer contra perechii Novak Djokovic/ Fabio Fognini este ultima pe terenul ei, adică spre dimineață, la București.

Loading...