De la ce oră joacă marți Simona Halep în primul tur la Australian Open. Programul românilor

Ultima actualizare:

    Simona Halep se antrenează de o săptămână la Australian OpenFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep se antrenează de o săptămână la Australian OpenFOTO: Guliver/ Gettyimages

Cel mai așteptat moment de către români la Australian Open a venit. Marți, de la ora 10.00, Simona Halep va debuta la turneul pe care îl începe din postura de finalistă și de lider mondial WTA.

Adversara Simonei Halep va fi Kaia Kanepi, din Estonia. O cunoștință recentă și deloc plăcută, pentru că ea este cea care a învins-o pe jucătoarea noastră în august, în primul tur de la US Open, scor 6-2, 6-4. Meciul va avea loc marți, de la ora 10.00, și va fi transmis în direct la Eurosport. Chiar dacă Simona a pierdut primul și singurul meci disputat în 2019, la Sydney, ea are șansa de a-și lua revanșa. Nu doar pentru că e lider mondial, dar adversara ei nu a mai jucat nici o partidă de la competiția americană, așa că e de presupus să nu fie într-o formă demnă de a învinge favoriat numărul 1. Mai mult, și statistica este de partea Simonei Halep. Astfel, dacă ne uităm pe precedentele ei performanțe de la turneele de Grand Slam, observăm că ultima dată când a fost eliminată în primul tur la două turnee consecutive de Mare Șlem a fost în 2013, chiar la începutul anului care i-a adus explozia din tenisul mondial. Acum 6 ani s-a întâmplat acest lucru la Australian Open și la Roland Garros, numai că altele erau datele problemei atunci.

Tot marți vor juca și alți trei români. Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 25, va juca împotriva americancei Venus Williams, în jurul orei 8.00. Ana Bogdan o va întâlni, tot de la ora 8.00, contra polonezei Iga Swiatek. Marius Copil, unicul reprezentant al României la masculin, va juca de la ora 7.00 cu spaniolul Marcel Granollers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net