Cupa Davis / Spaniolii, prea buni pentru români, 3-1

Ultima actualizare:

    Florin Mergea
Florin Mergea

România a pierdut întâlnirea cu Spania, din Cupa Davis, după ce în urmă cu câteva minute Roberto Bautista Agut s-a impus în disputa cu Florin Mergea, aducând astfel al treilea punct al Spaniei.

După primele întâlniri de simplu și cea de dublu, de ieri, Spania conducea cu 2-1 România, în meciul din Grupa I a Zonei Euro-africane.

Azi, Marius Copil ar fi trebuit să joace iar la simplu, însă s-a accidentat și a fost înlocuit de Florin Mergea. Astfel, în primul joc al zilei, Mergea s-a duelat cu Roberto Bautista Agut, locul 15 ATP. Românul a pierdut întâlnirea în trei seturi,  6-4, 6-3, 6-2.

În ultimul meci al zilei,  Adrian Ungur ar urma să joace cu Pablo Carreno.

Sâmbătă, Florin Mergea şi Horia Tecău s-au impus, sâmbătă, la dublu, scor 3-6, 6-1, 1-6, 7-5, 6-3, în faţa cuplului Marc Lopez/Feliciano Lopez. Vineri, Adrian Ungur, locul 185 ATP, a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-1, de Roberto Bautista Agut, locul 15 ATP, iar Marius Copil, locul 163 ATP, a fost depăşit, cu scorul de 7-6 (4), 5-7, 6-4, 3-6, 6-3, de Feliciano Lopez, locul 20 ATP.

Spania va merge în septembrie la barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce România va evolua în continuare în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net