Cu cine vor juca româncele la turneele WTA din Bogota și Lugano

sorana.jpg

Sorana Cîrstea

Sezonul de zgură din circuitul WTA continuă cu turneele de la Lugano și Bogota. La ambele turnee avem reprezentare românească.

La Lugano, în Elveția, o avem pe Sorana Cîrstea. Aceasta va juca în primul tur contra nemțoaicei Mona Barthel. Dacă va trece de acest meci, ea va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Carla Suarez Navarro, a doua favorită, și Polona Herzog. Pe tabloul de dublu al turneului de 250.000 de dolari avem o pereche 100% românească: Sorana Cîrstea/ Andreea Mitu. Cele două bune prietene au fost desemnate cap de serie numărul 3 și vor juca în primul tur contra cuplului Kung/ Tauson.

Ana Bogdan caută prima victorie la Bogota

În Columbia, la Bogota, o avem pe Ana Bogdan direct acceptată pe tabloul principal, și pe Irina Bara în finala calificărilor. Bara va juca duminică seara în finala calificărilor, contra bulgăroaicei Elitsa Kostova, după ce a trecut în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-0, de Jessica Plazas.

În ceea ce o privește pe Ana Bogdan, aceasta va juca în primul tur, luni seară, contra Zarinei Diyas. În turul secund, românca ar urma să o întâlnească pe învingătoarea meciului dintre Sara Sorribes Torno și Christina McHalle.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1