Cu cine va juca Bianca Andreescu în finala de la Indian Wells, unde s-a calificat în premieră

bianca_andreescu_indian_wells_2019.jpg

Bianca Andreescu și bucuria victoriei
Bianca Andreescu și bucuria victoriei
Foto: Guliver/ GettyImages

Bianca Andreescu își continuă povestea de succes în 2019. Ea a ajuns în finala tuneului de la Indian Wells, unde participă în premieră și unde a intrat pe tabloul principal grație unui wild-card.

În semifinalele turneului de la Indian Wells, Bianca Andreescu a învins-o cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4 pe a șasea favorită, ucraineanca Elina Svitolina. Partida, istorică pentru Bianca, deoarece a însemnat calificarea ei în cea mai importantă finală a carierei, a durat două ore și 12 minute. În primul set, canadianca de origine română a reușit să revină de la 0-3 și să câștige cu 6-3, acesta fiind încă un argument, dacă mai era nevoie, al forței mentale de care dispune această puștoaică de 18 ani și 7 luni. Performanța Biancăi Andreescu este cu atât mai mare cu cât acest turneu este primul din seria Premier Mandatory la care a participat vreodată. Practic, ea e singura tenismenă din circuit neînvinsă la turneele de acest nivel, pentru că nu a avut când să piardă.

Cu cine va juca Bianca Andreescu în finala de la Indian Wells 2019

Advesara din finala turneului de la Indian Wells va fi, pentru Bianca Andreescu, nemțoaica Angelique Kerber. Aceasta a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe elvețianca Belinda Bencic, care a încheiat astfel o serie de 12 victorii consecutive. Va fi prima confruntare dintre Andreescu și Kerber.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1