Cele mai șocante costume în care a jucat Serena Williams. Cine este sponsorul hainelor

serena_williams_costume_tenis_australian_open_2019.jpg

Serena Williams, în costumul verde mulat purtat la Australian Open 2019
Serena Williams, în costumul verde mulat purtat la Australian Open 2019
FOTO: Guliver/ Gettyimages

La această ediție a Australian Open, toți ochii sunt pe Serena Williams. Nu doar forma deosebită pe care o are, dar și costumele au atras privirile spectatorilor și telespectatorilor.

Serena Williams va juca în sferturile de finală de miercuri contra cehoaicei Karolina Pliskova, așa că fanii o vor putea vedea din nou în costumul original pe care sponsorul tehnic, Nike, l-a realizat după indicațiile fostului lider mondial. Recunoscută pentru ținutele sale extravagante, Serena Williams a jucat la acest Grand Slam într-un costum verde deschis, dintr-o bucată, cu pantaloni scurți, totul mulat. După cum a recunoscut în conferințele de presă de la Melbourne, ea a lucrat îndeaproape cu cei de la Nike la design. „Am lucrat împreună cu ei cu mult timp înainte la această ținută. Am știut că va trebui să muncesc din greu în perioada de inter-sezon, pentru a fi foarte bine pregătită fizic”, a mai spus Serena. Ea a purtat și ciorapi plasă, necesari pentru a ajuta la vascularizare, știute fiind problemele americancei din trecut, cu tromboza.

  • foto: Guliver GettyImages
  • foto: Guliver GettyImages
  • foto: Guliver GettyImages
  • foto: Guliver GettyImages
  • foto: Guliver GettyImages
  • foto: Guliver GettyImages
  • foto: Guliver GettyImages
  • foto: Guliver GettyImages
  • Maximize

1/8

Serena Williams și costumul de la Roland Garros 2019

De-a lungul timpului, Serena Williams (37 de ani) a șocat cu ținutele sale, cea mai mare controversată fiind la Roland Garros. Acolo, ea a apărut cu un costum mulat, tip ”cat woman”, de culoare neagră. Contestată de unii specialiști, costumația respectivă a fost chiar subiect de discuție în board-ul WTA, care după lungi deliberări a ajuns la concluzia că este regulamentară. Serena nu purta acel echipament doar pentru a lansa o nouă modă, ci pentru propria sănătate, ea și medicii ei justificând purtarea acelui costum mulat ca prevenție pentru evitarea apariției cheagurilor de sânge, o problemă deja cronică pentru americancă.

01-serena-gettyimages-964541464.jpg

Serena Williams a uimit prin ținuta de joc folosită în iunie trecut, la Paris
Foto: Guliver / GettyImages

Cine face costumele Serenei Williams

Serena Williams nu putea lansa noi tendințe în moda tenismenelor fără a avea sprijinul sponsorului său de o viață, Nike. După cum recunoaște chiar ea, aceștia au fost mereu deschiși la ideile și sugestiile jucătoarei, astfel că de fiecare dată ținutele cu care s-a etalat au făcut-o pe Serena să se simtă bine în pielea ei pe teren. Și poate și aceasta este o explicație a rezultatelor incredibile obținute de-a lungul timpului de ea. Pentru că cele 23 de titluri de Grand Slam nu puteau fi câștigate dacă jucătoarea nu era 100% cu gândul la tenis.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1