Serena Williams, mesaj puternic de la Roland Garros pentru mamele care luptă cu kilogramele

serena_williams_portret.jpg

serena williams la roland garros
Serena WIlliams a revenit la Roland Garros, primul Grand Slam după ce a născut
foto: Getty Images

Serena Williams (36 de ani) a revenit cu o victorie la Roland Garros, primul turneu de Grand Slam pentru jucătoarea de tenis după ce a devenit mamă. Serena a purtat un echipament neobișnuit, cu intenția de a le transmite un mesaj de susținere tuturor femeilor care luptă cu kilogramele în plus după naștere.

După mai multe luni de incertitudine, în care Serena Williams a fost criticată, direct sau prin ricoșeu, pentru forma fizică în care se află, marea jucătoare de tenis a revenit pe scena unui turneu de Grand Slam. Nu a fost Australian Open, așa cum și-a propus înainte de a o aduce pe lume pe micuța Alexis, în septembrie 2017, ci Roland Garros, însă revenirea a fost spectaculoasă din toate punctele de vedere.

Serena a debutat cu o victorie în două seturi în fața Kristynei Pliskova, jucătoare aflată în acest moment pe locul 70 în clasamentul WTA. Purtând un echipament atipic, inspirat de  eroina de benzi desenate Catwoman (Femeia pisică), marea jucătoare de tenis le-a dat peste nas tuturor celor care au făcut comentarii răutăcioase legate de felul în care arată.

serena_williams_roland_garros.jpg

serena williams la roland garros
Serena Williams, într-un echipament care va face, probabil, istorie, la Roland Garros 2018
foto: Getty Images

 

Printre cei mai vocali critici ai tenismenei, Ion Țiriac a declarat, înaintea turneului de la Madrid, că în acest moment tenisul feminin duce lipsă de personalități puternice. ”Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a declarat Țiriac pentru publicația germană Bild.

Cel mai bun răspuns al Serenei a venit marți, după meciul cu Pliskova. Jucătoarea a postat pe contul personal de Instagram un mesaj impresionant, alături de o fotografie în care apare în costumul de Catwoman. ”Cine mai vrea un costum de pisică? Pentru toate mamele din lume care se recuperează greu după naștere – vă rog! Dacă eu pot, puteți și voi. Vă iubesc!”

Serena Williams are 23 de titluri de Grand Slam

Fostul lider mondial a câștigat 23 de Grand Slam-uri câștigate până acum (7 Australian Open, 3 Roland Garros, 7 Wimbledon și 6 US Open) şi se află pe locul 2 în ierarhia tuturor timpurilor. A depășit-o pe Steffi Graf (22), dar se află cu unul în urma lui Margaret Court (24).

Serena Williams se află momentan pe locul 449 în clasamentul WTA, după ce a revenit, la începutul acestui an, după mai mult de un an de absenţă cauzată de naşterea primului său copil.

 

Loading...

Citește și

  • Serena Williams fiica

    Serena Williams a acordat recent un interviu amplu pentru revista Vogue, în care a vorbit despre noul ei statut d emamă, despre revenirea în circuit, dar și despre problemele grave cu care s-a confruntat imediat după ce a născut.

  • foto

    Serena Williams (36 ani) s-a căsătorit acum o săptămână cu tatăl fetiţei sale şi este o mamă împlinită. Ţine foarte mult ca viaţa personală să îi fie respectată şi le-a impus invitaţilor de la nuntă nişte reguli stricte în ceea ce priveşte efectuarea fotografiilor. Ei nu au avut voie să folosească telefonul mobil, iar dreptul de a face poze le-a fost oferit exclusiv celor de la publicaţie Vogue. În ciuda faptului că o protejează pe cea mică de blitzul fotoreporterilor curioşi, Serena a acceptat să fie figura principală,alături de fiica sa, într-un clip publicitar al băuturii "Gatorade".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1