Cehoaica Pliskova vrea să ne bată în Fed Cup cu un tatuaj sexy!

karolina.jpg

Tatuajul de pe piciorul Karolinei Pliskova

La finalul săptămânii (6-7 februarie), naţionala de Fed Cup a României, în frunte cu Simona Halep. întâlneşte Cehia în sferturile de finală ale Grupei Mondiale.

În meciul programat la Cluj, cehoaicele se vor baza la simplu pe Petra Kvitova şi Karolina Pliskova, două dintre cele mai valoaroase jucătoare ale lumii.

Clasată pe locul 13 în ierarhia WTA, Pliskova e cunoscută în lumea tenisului nu numai prin performanţele sale de pe teren. Cehoaica se mândreşte şi cu două tatuaje, unul pe braţul stâng şi unul pe piciorul stâng, ambele cu motive tribale.

pliskova1jpg.jpg

Karolina Pliskova

Cel de-al doilea, de pe coapsă, îi oferă Karolinei o imagine sexy atunci când tenismena din Cehia este la serviciu şi îşi ia de sub fustiţă mingea de rezervă.

pliskova2.jpeg

Karolina Pliskova, la serviciu

"Cu siguranță va fi un week-end minunat pentru toate jucătoarele, dar și pentru oamenii din sală. Simona este o jucătoare mare, dar nu este singura care are o evoluție bună. Mai este și Monica Niculescu, o jucătoare foarte dificilă. Însă și noi o avem pe Petra. Vom vedea ce va fi", a spus Pliskova pentru Dolce Sport.

Loading...