Ce frumos! Halep l-a luat în brațe pe Cahill, iar antrenorul Simonei a avut un mesaj pentru români

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Darren Cahill după finala de la Roland Garros
Simona Halep și Darren Cahill după finala de la Roland Garros

Simona Halep a câștigat Roland Garros după o finală superbă, la capătul căreia s-a impus în fața americancei Sloan Stephens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Finalul marelui meci a fost plin de emoție. După câteva raliuri câștigate cu mare sacrificiu de românca noastră, ultimul punct cucerit a fost ca o izbăvire. După atâția ani de muncă, iată că, Simona Halep obținea primul său trofeu de Grand Slam. 

Omul care a stat în spatele succesului Simonei Halep este antrenorul Darren Cahill, care a avut răbdarea de a o susține pe româncă în cele mai dificile momente. Simo i-a mulțumit antrenorului său pentru sprijin iar îmbrățișarea prelungă de la finalul meciului dintre cei doi arată legătura specială care s-a creat în decursul colaborării lor. 

It takes a village.@Simona_Halep climbs up to thank her team.#RG18 pic.twitter.com/HuR0w5e6Tt— Roland-Garros (@rolandgarros) June 9, 2018

It takes a village.@Simona_Halep climbs up to thank her team.#RG18 pic.twitter.com/HuR0w5e6Tt

După finala cu Sloane Stephens, Cahill s-a declarat mândru de Simona şi a transmis un mesaj pentru toţi românii: "Se spune că destinaţia e mai frumoasă dacă drumul e plin de obstacole. Într-un final ajungi acolo unde ţi-ai propus şi Simona asta a făcut azi. E un moment magic pentru ea. A mers pe calea mai dificilă, în faţa unei adversare grozave şi sunt extrem de mândru de ea. A arătat determinare, aşa şi-a construit cariera până acum. Ar trebui să sărbătoriţi în România, a fost extraordinară. Pe teren trebuie să-ţi rezolvi singuri problemele, să respiri adânc, să evaluezi situaţia şi să schimbi ce e de schimbat. Asta e o lecţie mare. Se poate îmbunătăţi puterea mentală şi vom mai lucra la asta. E un an senzaţional pentru ea"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net