Ce familie frumoasă are Roger Federer! Copiii lui au cucerit inimile fanilor la Wimbledon

O fi câștigat Roger Federer cel de-al optulea său titlu de la Wimbledon, dar copiii săi au fost cei care, cu adevărat, au captat atenția celor din jur! Elvețianul are două perechi de gemeni: două fetițe și doi băieței.

A fost o duminică după-masă plină de emoții pentru Roger Federer! Elvețianul s-a impus pentru a opta oară pe iarba de la Wimbledon, detronându-l pe Pete Sampras și stabilind un nou record în materie de Grand Slam-uri câștigate. La finalul meciului, plin de emoție, Federer a izbucnit în lacrimi. Însă elvețianul nu a fost singur.

 

 

Myal Rose, Charlene Riva (ambele 7 ani), Lenny și Leo (ambii 3 ani) și-au urmărit tatăl din loja rezervată jucătorilor, sub atenta supraveghere a lui Mirka Federer, soția tenismenului. La finalul partidei câștigată de Federer în trei seturi, elvețianul a pus accent pe ideea de familie. „Este un moment minunat, astăzi, pentru noi, pentru familia noastră.” Micuții le-au stârnit amuzamentul celor din jur, făcându-și de joacă în timpul meciului aproape din orice.

 

 

federer.png


Roger Federer nu numai că a făcut istorie la Wimbledon, dar a și „cucerit-o” pe Kate Middleton
Captură Youtube

roger-federer-742394579.jpg


Elveţianul deţine recordul de trofee la Wimbledon, 8, dar şi cele mai multe mari şlemuri câştigate în carieră, 19
Foto Click!

 

Loading...