Câți bani a investit Simona Halep în casele de la Constanța

Ultima actualizare:

    Construcţiile ridicate de tenismena română în Constanţa sunt ca şi terminate. Ea locuieşte însă lângă BucureştiFoto: Inquam photos
Construcţiile ridicate de tenismena română în Constanţa sunt ca şi terminate. Ea locuieşte însă lângă BucureştiFoto: Inquam photos

Campioană pentru a doua oară la turneul WTA de la Bucureşti, Simona Halep a primit, pe lângă trofeul pus în joc, şi un cec în valoare de 43.000 de dolari. Bani numai buni pentru a-şi termina construcţia caselor din Constanţa natală fără a apela la economii.

Pentru Simona Halep (24 de ani), “acasă” înseamnă Constanţa. Atât de mult îşi iubeşte oraşul în care s-a născut încât a construit acolo nu una, ci mai multe case, toate pentru a-şi asigura ei şi familiei ei confortul la care au visat întotdeauna. Cum numele Halep are acum o greutate foarte mare în toată România, e firesc că şi muncitorii aleşi pentru a ridica locuinţele sunt foarte serioşi.

E un motiv de mândrie să poţi spune că i-ai ridicat casa numărului 5 mondial. Astfel, vila impresionantă pe care Simona o construieşte pe strada Chiliei, în imediata apropiere a casei părinteşti, a crescut ca Făt-Frumos în ultima perioadă. Din aprilie până acum, casa, care este prevăzută cu demisol, parter şi un etaj, este aproape gata, semn că lucrările supravegheate îndeaproape de Stere Halep, tatăl tenismenei, au mers “ceas”. Ea mai are nevoie doar de mici retuşuri şi, evident, de o culoare pe afară şi este ca şi terminată. Chiar dacă autorizaţia de construcţie expiră în luna august a anului viitor, este foarte probabil că Simona va face Crăciunul în noua sa locuinţă. Aici este locul în care va sta campioana noastră atunci când se va afla la Constanţa. Întrebat de Click!, un expert imobiliar a estimat clădirea la aproximativ 500.000 de euro.

Dar aceasta nu este singura construcţie pe care o are Simona în Constanţa. Gard în gard cu casa părintească, familia Halep a înălţat un bloc cu două etaje. Chiar dacă lucrarea ar trebui finalizată în decembrie 2017, construcţia este deja gata. Blocul e locuit, semn că, aşa cum spuneam, atunci când lucrează pentru o mare campioană constructorii chiar îşi dau silinţa. Iniţial, acest imobil s-ar fi vrut un bloc cu mai multe etaje, dar nu a primit autorizaţie din partea Comisiei de Urbanism din Constanţa.

Din păcate pentru Simona, ea nu-şi vede casele decât foarte puţin sau în fotografii, fiind mai tot timpul plecată din Constanţa. Acesta e doar unul dintre motivele pentru care, nu o dată, a şi recunoscut că Bucureştiul este casa ei “de serviciu” şi că în momentul în care se va retrage din activitate se va muta de tot în oraşul ei natal, Constanţa.

Apartament de lux lângă Bucureşti

Blocul din Dobroeşti unde locuieşte tenismena
Blocul din Dobroeşti unde locuieşte tenismena

Când vine în România ea locuieşte mai mult în Bucureşti, pentru că în Capitală are parte de tot ce are nevoie pentru pregătirea turneelor – terenuri de antrenament, centre de recuperare, centre medicale şi tot ce îi trebuie unui sportiv de talia Simonei. Tocmai de aceea, ea şi-a achiziţionat şi o locuinţă în apropierea Capitalei, într-un bloc cochet din Dobroeşti, localitate lipită de Bucureşti. Locuinţa nu a fost aleasă întâmplător, pentru că zona este apropiată de Centrul Naţional de Tenis, acolo unde de regulă se pregăteşte jucătoarea noastră. Ea a recunoscut de mai multe ori că şofatul prin Bucureşti nu e chiar ceea ce-şi doreşte de la viaţă.

Simona Halep a câştigat din tenis 13.174.824 de dolari

Simona Halep este de departe cel mai bogat sportiv român din toate timpurile. Ea a adunat, doar din tenis, suma de 13.174.824 de dolari. Cifra reprezintă câştigurile brute, dar şi după scăderea impozitului tot rămân foarte mulţi bani. Doar anul acesta, Simona a câştigat 2.047.289 de dolari, ultimii bani – 43.000 de dolari – venind după victoria de duminică de la Bucureşti. Evident, pe lângă milioanele câştigate exclusiv din tenis se mai adaugă alte 3 milioane de dolari pe an din contractele de publicitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net