Care sunt principalele adversare ale Simonei Halep de la Indian Wells 2019

Ultima actualizare:

    Simona Halep știe care sunt cele mai periculoase adversare la Indian Wells 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep știe care sunt cele mai periculoase adversare la Indian Wells 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep e tratată ca un star la Indian Wells. După ce a avut ședința foto pentru WTA, ea a susținut, ieri și o conferință de presă. Românca e direct calificată în turul 2, ea aflându-și deja adversara. De fapt, știe cam tot traseul spre trofeu. Iată care sunt principalele adversare ale Simonei Halep de la Indian Wells 2019

”E plăcut să revin aici. Am câştigat titlul în 2015, am amintiri frumoase. A trecut mult de când am câştigat aici. Mă simt bătrână deja. Simt că sunt la un nivel bun, corpul reacționează foarte bine”, a declarat jucătoarea noastră. Ea va juca în turul secund contra cehoaicei Barbora Strykova, care a învins-o cu 6-2, 7-6 pe elvețianca Victorija Golubic. Simona conduce cu 4-1 în meciurile directe, iar cea de-a șasea confruntare va avea loc vineri seară. Deocamdată nu a fost comunicată ora, dar cel mai devreme ar putea juca la ora 21.00.

În turul al treilea, dacă s-ar respecta calculele hârtiei, adversară îi va fi belorusa Aliaksandra Sasnovich, una dintre cele mai talentate jucătoare din circuit. Turul al patrulea, care echivalează cu optimile de finală, i-ar aduce-o în față o ex-sovietică: fie rusoaica Daria Kasatkina, fie letona Jelena Ostapenko. În sferturi, cea mai periculoasă potențială adversară ar fi Elina Svitolina, dar nici australianca Ashleigh Barty nu e de neglijat. În fine, în semifinale am putea avea un super-meci cu Serena Williams, asta dacă nu cumva Sloane Stephens s-ar dovedi mai puternică decât compatrioata ei. Cele mai puternice trei jucătoare de pe jumătatea superioară a tabloului sunt Naomi Osaka, Petra Kvitova sau Karolina Pliskova, una dintre acestea putând fi adversara româncei în ultimul act, dacă nu vor exista surprize majore.

Simona Halep spune că iubește turneul de la Indian Wells

Jucătoarea noastră spune că de fiecare dată s-a simțit bine să joace la acest turneu: ”E un pic dificil atunci când bate vântul, dar în rest vremea e frumoasă. E relaxant de fiecare dată când joci la Indian Wells, de aceea îmi place aşa mult", a declarat Simona. Așa cum era de așteptat, Halep a fost întrebată cât timp va mai continua să stea fără antrenor. Ea a spus că deocamdată se simte bine așa, dar că lucrurile trebuie să se schimbe:  ”Nu e niciodată uşor fără un antrenor, iar la acest nivel e aproape imposibil! Îmi lipseşte vocea de lângă mine. Îmi lipsesc sfaturile. Dar în rest cred că e la fel. Sunt profesionistă şi încerc să fac aceleaşi lucruri, chiar dacă antrenorul nu e”, a mai spus a doua jucătoare a lumii.

Mihaela Buzărnescu știe cu cine va juca în turul 2

Tot vineri va juca în turul secund și Mihaela Buzărnescu. Desemnată a 29-a favorită a întrecerii, va reedita în turul secund meciul din prima manșă a turneului de la Acapulco, de săptămâna trecută. Ea o va întâlni pe australianca Daria Gavrilova, pe care a învins-o în Mexic. Interesant este că această partidă va pune față în față două jucătoare cu o singură victorie în WTA în 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net