Alina Tecşor, veriga slabă a echipei de Fed Cup? Relaţie rece cu Halep

Ultima actualizare:

    Alina Tecşor, alături de Simona Halep
Alina Tecşor, alături de Simona Halep

Înfrângerea cu Cehia din sferturile de finală ale Fed Cup a trecut, dar au rămas semnele de întrebare privind şansele echipei României de a cuceri în viitor preţiosul trofeu.

Astfel, dincolo de forma de moment şi de disponibilitatea jucătoarelor noastre de a onora convocările la naţionala de Fed Cup, multă lume o consideră pe căpitanul-nejucător Alina Tecşor drept veriga slabă a tricolorelor. Motivul e legat de atitudinea pasivă a fostei tenismene în momentele critice ale meciurilor, atunci când indicaţiile de pe margine ar trebui să facă diferenţa.

Ca de obicei, Alina Tecşor n-a reuşit să se apropie în pauzele dintre ghemuri de vedeta echipei noastre, Simona Halep. Cele două au fost suprinse de mai multe ori în dialoguri mute, chiar şi atunci când Halep întâmpina probleme. Nu e prima dată când Alina Tecşor nu reuşeşte să-şi impună ideile tactice în faţa Simonei, acelaşi lucru petrecându-se şi la meciul cu Spania de anul trecut de la Galaţi.

„Abordarea mea e diferită în funcţie de cine e în teren. Abordarea cu Simona e diferită faţă de cea cu Irian sau cu dublul. Eu încerc să fac faţă şi să mă adaptez la fiecare. Prefer să folosesc ceea ce e bine pentru fiecare jucătoare, nu vreau neapărat să dea bine”, s-a justificat la acea vreme căpitanul-nejucător al României.

Totuşi, în partida cu Cehia, Alina Tecşor a dat dovadă de aceeaşi lipsă de reacţie şi în confruntarea de dublu, decisivă pentru stabilirea învingătoarei. De această dată, în faţa sa nu mai stătea Simona Halep, ci perechea formată din Raluca Olaru şi Andreea Mitu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net