Simona Halep va juca împotriva Serenei Williams

Ultima actualizare:

    Simona Halep in actiune la Indian WellsFOTO: AP
Simona Halep in actiune la Indian WellsFOTO: AP

Simona Halep și-a aflat și adversara din semifinalele de la Indian Wells 2015: Serena Williams.

În semifinalele feminine de la Indian Wells 2015 vom avea un meci de gală: Serena Williams, cap de serie 1 și liderul clasamentului mondial – Simona Halep, a treia jucătoare a lumii și numărul 3 mondial. Cele două vor juca vineri noaptea, probabil că spre sâmbătă dimineață în România, pentru că un asemenea meci nu poate fi programat decât la o oră de maximă audiență în SUA.

În semifinale, Serena Williams a învins-o cu scorul de 7-5, 6-3 pe elvețianca Timea Bacsinszky, care a pus capăt astfel unei serii de 15 victorii consecutive. Pentru Bacsinszky seria a început în Fed Cup, a fost continuată cu victoriile de la Acapulco și Monterrey și a fost terminată aici, la Indian Wells, în turul patru.

După cum se știe, Simona Halep a trecut ieri în trei seturi de Carla Suarez Navarro: 5-7, 6-1, 6-1, calificându-se pentru a doua oară consecutiv în semifinalele turneului american, considerat imediat sub valoarea turneelor de Grand Slam. De altfel, el e și supranumit, neoficial, al cincilea turneu de Mare Șlem din sezon.

Simona Halep a câștigat o dată în fața Serenei

De-a lungul timpului, Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit de cinci ori, în patru meciuri victoria revenind americancei. Victoria Simonei, care a făcut înconjurul lumii, a venit în grupele Turneului Campioanelor. Atunci, românca s-a impus cu scorul de 6-0, 6-2, administrându-i americancei una dintre cele mai severe înfrângeri din carieră.

După câteva zile Serena și-a luat revanșa, în finală, dar a anunțat că s-a născut o mare campioană. De altfel, la festivitatea de premiere de atunci, americanca i-a și făcut un compliment jucătoarei noastre, ținând neapărat să facă o fotografie cu ea. ”Vreau să am o poză cu viitorul lider mondial”, i-a spus atunci Serena Simonei.

Simona Halep, lăudată de Serena Williams

Pusă în gardă de forța jucătoarei noastre, care a învins-o fără drept de apel în grupele Turneului Campioanelor, în luna octombrie a anului trecut, Serena Williams a declarat: ”Meciurile sunt diferite. Ceea ce trebuie eu să fac în semifinală este să fiu pregătită. Mă aștept ca ea să facă un meci incredibil. Nu cred că eu am fost suficient de pregătită la prima partidă. Acum sunt pregătită să înfrunt marea jucătoare care e Simona Halep în teren”, a spus Serena, care este o tenismenă ce știe să aprecieze valoarea..

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net