Volkan o «arde» cu Miss Belgia

Citeste tot despre: 

Steaua ajunge astăzi la Istanbul, unde mâine joacă o carte importantă în lupta pentru calificarea în primăvara europeană. Adversarul „roş-albaştrilor", Fenerbahce este cea mai iubită echipă din Turcia şi are în componenţă o constelaţie de valori.

Pe lângă valoarea adversarului, trupa din Ghencea va trebui să îi înfrunte şi pe fanaticii turci care se pregătesc să umple arena echipei favorite.

Inaugurat în 1908, stadionul Şükrü Saracoglu, nume preluat de la un fost prim-ministru al Turciei, a găzduit primele meciuri de fotbal din Ţara Semilunei. La începuturile sale, arena a fost folosită şi de rivalele Galatasaray şi Beşiktaş, însă în cele din urmă a fost preluată de deţinătoarea de acum, Fenerbahce Istanbul.

Renovarea stadionului, făcută între 1999 şi 2006, a costat peste 70.000.000 de euro, întrucât s-au produs schimbări majore. Practic, turcii l-au reconstruit, tribună cu tribună, aducând scaunele mai aproape de teren pentru a crea o atmosferă unică în Turcia, întrucât pe stadioanele de acolo de obicei există pistă de atletism.

La locurile de lux, fiecare scaun are câte un televizor incorporat, pentru ca suporterii să urmărească meciul şi reluările live, toate detaliile făcând din Şükrü Saracoglu singurul stadion privat din Turcia cotat cu cinci stele de UEFA.

Din echipa lui Fener nu va lipsi nici portarul Volkan Demirel, portarul naţionalei Turciei, care în viaţa particulară se iubeşte cu una dintre cele mai dorite femei din lume. Zeynep Sever e născută în Turcia, dar a câştigat titlul de Miss Belgia 2009 şi a intrat în Top 15 la ultimul Miss Univers, desfăşurat în luna august.

Tânăra de 20 de ani a trăieşte la Bruxelles însă vine des la Istanbul casă asite la meciurile iubitului ei.

Click aici pentru galerie foto cu frumoasa Zeynep.

„E imposibil să ne afişăm în public. Îmi aduc aminte de una dintre primele noastre întâlniri, când am fost fotografiaţi într-un restaurant şi a doua zi eram pe prima pagină în toate ziarele. Am fost şocată!", a mărturisit recent Zeynep, care îl socoteşte pe Volkan un tip special.


„Nu e ca alţi fotbalişti şi nici ca alţi bărbaţi. N-am mai întâlnit pe nimeni ca el! Aş fi vrut să se transfere la o echipă din Belgia, pentru a fi mai aproape de mine, însă n-a fost posibil. Poate ne mutăm amândoi în Anglia", a mărturisit prietena portarului turc.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1