Starleta Jenny Thompson a încins o plajă întreagă în Spania. Cum s-a pozat bruneta

hepta_3542621.jpg

jenny thompson sexy plajă
Jenny a făcut senzaţie pe o plajă din Alicante
foto: Hepta

A fost prostituată de lux şi era cât pe ce să-i spargă casa fotbalistului Wayne Rooney. Vorbim despre Jennifer Thompson, care a ţinut prima pagină a tabloidelor după ce a fost implicată în mai multe scandaluri sexuale.

Starleta, care a participat la show-ul de televiziune “Ex on the beach”, a fost surprinsă recent la plajă şi a oferit un adevărat show porno turiştilor.

coleen_rooney_2.png

foto
Rooney a fost la un pas de divorț din cauza unei aventuri de anul trecut
Foto:Arhivă personală
 

hepta_3542626.jpg

jenny thompson sexy plajă
Jennifer şi-a etalat trupul sexy
foto: Hepta
 

Bruneta de 28 de ani s-a bronzat într-un costum minuscul pe o plajă din Alicante, Spania. Machiată puternic şi cu părul desfăcut, fosta amantă a lui Wayne Rooney şi-a etalat dotările, dar şi numeroasele tatuaje. Bruneta a purtat un costum alb, care îi scotea în evidenţă bronzul uniform. Potrivit Daily Mail, Jenny şi-ar fi "aranjat" recent posteriorul, la o clinică din Boston, Anglia.

hepta_3542618.jpg

jenny thompson sexy plajă
Jenny ştie cum să le atragă atenţia domnilor
foto: Hepta

 

Când a “simţit” că sunt camere de fotografiat în zonă, starleta început să se comporte ca şi cum ar fi fost la o şedinţă foto. A păşit ca o felină pe nisip şi s-a bronzat în cele mai provocatoare poziţii.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • rihanna drake brit awards

    Rihanna (28 de ani) a făcut senzație pe scena de la Brit Awards, miercuri seară (24 februarie), alături de fostul ei iubit, celebrul rapper Drake (29 de ani). Cei doi au dansat lasciv în fața fanilor, prestația lor fiind una dintre cele mai sexy din acea noapte, spre deliciul publicului britanic.

  • Exotica Laurette apare în ipostaze din ce în ce mai incendiare. Modelul s-a lăsat pozată într-o vestimentaţie aproape transparentă, alături de colegele de trupă.