Sexy-iubita lui Florinel Coman a făcut senzație pe plajă în vacanță - FOTO

florinel_coman_plaja_ioana.jpg

Florinel Coman și iubita lui, Ioana, pe plaja de la Punta Cana
Florinel Coman și iubita lui, Ioana, pe plaja de la Punta Cana
FOTO: Instagram

Pentru Florinel Coman urmează cel mai important sezon al carierei. Unul în care, dacă va confirma prestațiile foarte bune din prima parte a campionatului, ar putea face pasul cel mare într-un campionat puternic al Europei. Tocmai pentru că vacanța de iarnă e ultima șansă de relaxare înaintea marelui asalt, el a ales o destinație numai bună de încărcat bateriile alături de iubita lui: în Punta Cana, din Republica Dominicană.

Florinel Coman (21 de ani) și iubita lui, Ioana Timofeciuc (20 de ani), sunt împreună de peste doi ani și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din fotbalul românesc. Ea i-a fost mereu alături, și în momentele bune, și în cele mai puțin bune, iar fotbalistul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai cuminți reprezentanți ai noului val, fără escapade în cluburi sau nopți pierdute pe la petreceri deocheate. Acum, cei doi îndrăgostiți au decis să intre în noul an în cel mai frumos decor posibil: în localitatea Punta Cana, din Republica Dominicană. Acolo unde toată lumea celebrează pe plajă, se bucură de soare, de nisipul fin și de relaxarea specifice unei vacanțe de neuitat.

iubita_florinel_coman_ioana.jpg

Ioana, iubita lui Florinel Coman, pe plaja de la Punta Cana
Ioana, iubita lui Florinel Coman, pe plaja de la Punta Cana
FOTO: Instagram

Săptămâna petrecută în această locație de vis ar trebui să îl aducă pe tânărul internațional în forma psihică necesară abordării unui sezon care se anunță cel mai dificil din carieră. Pentru că va apărea presiunea suplimentară a dorinței de a face numai meciuri extraordinare pentru a putea prinde mult doritul transfer în străinătate. Pentru un fotbalist despre care au vorbit în toamnă inclusiv oficialii celor de la Manchester City, această presiune poate reprezenta o descătușare sau un blocaj mental și tocmai de aceea el avea nevoie de această ieșire din viața cotidiană.

florinel_coman_si_iubita_inalt.jpg

Florinel Coman si Ioana, iubita lui, s-a distrat pe plaja din Republica Dominicană
Florinel Coman si Ioana, iubita lui, s-a distrat pe plaja din Republica Dominicană
FOTO: Instagram

Prestațiile foarte bune din prima parte a campionatului Ligii 1 i-au adus lui Florinel Coman nu doar poziția de lider al clasamentului golgheterilor, cu 10 reușite, dar și o creștere considerabilă a cotei de piață. Astfel, de la 3,5 milioane de euro, el a ajuns să fie cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul transfermakt.com, egalându-l pe coechipierul său, Dennis Man, în fruntea celor mai scumpi jucători din Liga 1.

florinel_coman_iubita_ioana.jpg

Iubita lui Florinel Coman, Ioana, are forme apetisante
Iubita lui Florinel Coman, Ioana, are forme apetisante
FOTO: Instagram

Chiar dacă au valori egale, patronul FCSB, Gigi Becali, spune că cele mai mari șanse de a pleca la vară le are Coman: ”La început mi-a plăcut mai mult Man, care nu pierdea mingea. Acum, Coman, nu numai că nu pierde mingea, dar a început să facă niște lucruri de senzație, genul lui Neymar, păstrând proporțiile. Eu cred că Florinel Coman va pleca primul”, a spus Becali, la Look TV.

Deocamdată, chiar dace se află în vacanță, Forinel a primit o veste bună: el a fost desemnat autorul celui mai frumos gol din meciurile echipelor naționale ale României în 2019. Reușita lui contra Angliei, de la turneul final al Campionatului European de tineret din vara trecută a primit 85% dintre voturile fanilor într-un sondaj realizat pe site-ul frf.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1