Orgie sexuală pentru Floyd Mayweather după Halloween!

untitled.jpg

Una e prea aproape de niciuna, aşa că, mai bine a luat 3. Floyd ştie ce să facă cu cei 300 de milioane de dolari câştigaţi în luna august
Sursa Foto: Instagram

Floyd Mayweather e în vacanţă de pe 26 august, când l-a masacrat pe irlandezul Conor McGregor în Paradise, Nevada, şi a ridicat palmaresul său în boxul profesionist la 50 de victorii şi nicio înfrângere.

Şi cum pentru asta a luat 300 de milioane de dolari, e nevoie de ceva dezmăţ ca să-i cheltuiască. Dar Floyd e un om care ştie ce să facă cu banii: distracţie, bijuretii, maşini scumpe, alcool şi, nu în ultimul rând, femei! În ceea ce priveşte sexul, nu există restricţii, iar în noaptea de Halloween s-a dat în stambă, ca orice american care respectă Sfinţii. Astfel, după ce a sculptat dovlecii şi s-a costumat în Gladiator, Riddler (duşmanul malefic al lui Batman), dar şi în pisica Sylvester, Mayweather s-a ocupat apoi şi de lucruri pentru oamenii de peste 18 ani. Mai exact, boxerul în vârstă de 40 de ani a mers la o petrecere privată în Las Vegas, unde au venit şi mai multe fete "uşoare", iar sportivul a ales trei dintre cele mai dotate, cu care a mers în dormitor. Ce a ieşit, nu putem decât să ne imaginăm. Cert este că fotografia de dinainte de dezbrăcare a arătat cam sugestiv. Măcar n-a avut cine să-i facă scandal dimineaţa, pentru că Floyd nu este în acest moment într-o relaţie serioasă cu vreo femeie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1