Nadia a făcut senzaţie la Golden Globes. Sarah Jessica Parker s-a pus în genunchi în faţa ei

c1sdhlzuoaehfjo.jpg_large.jpg

Fosta gimnastă s-a întreţinut momente bune cu Reese Witherspoon
Foto: Twitter.com

Cinematografia mondială s-a reunit aseară la celebra gală Golden Globes, de la Los Angeles, unde cele mai bune filme şi cei mai buni actori din 2016 au fost premiaţi de Hollywood Foreign Press Association (HFPA).

La ceremonia care precede marele Oscar a fost prezentă şi Nadia Comăneci, legendara sportivă care a luat 10 la Olimpiada din 1976. Deşi pe covorul roşu s-au perindat o sumedenie de nume celebre din domeniu, ca Denzel Washington, Natalie Portman, Colin Farrell, Meryl Streep, Nicole Kidman sau Mel Gibson, Nadia n-a trecut neobservată, ba dmipotrivă.

 • nadia comaneci globurile de aur
  Nadia a făcut senzaţie la Golden Globes
  Foto: Getty
 • nadia comaneci globurile de aur
  Cuba Gooding Junior, celebru pentru rolul din Jerry Maguire, a vrut neapărat o fotografie cu Nadia Comăneci
  FOTO: Getty Images
 • Fosta gimnastă s-a întreţinut momente bune cu Reese Witherspoon
  Foto: Twitter.com
 • nadia comaneci globurile de aur
  Nadia și Sarah Jessica Parker
  Foto: Arhiva personală
 • nadia comaneci globurile de aur
  Nadia și Justin Timberlake
  Foto: Arhiva personală
 • Maximize

1/5

Mulţi actori de renume s-au înclinat în faţa ei, au tras-o într-o fotografie de colecţie, iar Sarah Jessica Parker, din Sex and the City, s-a pus chiar în genunchi în faţa ei, aducându-şi aminte de performanţa româncei care a uluit lumea la Montreal, în urmă cu 40 de ani.

Nici Nadia n-a fost mai prejos, aceasta arătând excelent la cei 55 de ani ai săi. Comăneci a mers la evenimentul din Beverly Hills, California împreună cu soţul ei, americanul Bart Conner, a purtat o rochie mulată şi foarte sexy şi a atras privirile tuturor.

 

 

Loading...

Citește și

 • Nadia Comăneci arată extraordinar la 55 de ani, iar secretul fostei mare gimnaste stă în antrenamentele fizice zilnice.

 • Vedeta Barcelonei, Neymar, a petrecut Sărbătorile de Iarnă cu Bruna, o fostă iubită, iar Soraja Vucelic, modelul alături de care fotbalistul a stat doi ani, a postat poze sexy pe reţelele de socializare pentru a-i arăta ce a pierdut.