Monica este căpitanul naţionalei Mexicului

Citeste tot despre: 

În pregătire pentru Campionatul Mondial din 2010, iată o scurtă prezentare pentru "El Tri" (porecla reprezentativei Mexicului), la feminin. Atenția este plasată pe zona defensivă acolo unde Monica Gonzalez își domină adversarii.

Moni a Mexicului are o notoritatea mare în țara ei. Pe lângă fotbal, frumoasa brunetă se mai ocupă și cu modelingul, pozând de curând cu tricoul, "intrat la apă", al naționalei pe care o reprezintă.

The image “http://img.terra.com.mx/galeria_de_fotos/images/176/350518.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

În ciuda faptului că are 31 de ani, dar cu o înălțime de 1,78 m, domnișoara Gonzalez se concentrează acum pe meseria de model, una care nu o împiedică să-și continue antrenamentele la fotbal. Boston Breakers este ultima echipă pentru care a jucat, în defuncta ligă americană de fotbal.

Pentru o idee și mai bună la capitolul frumuseți mexicane care susțin fotbalul local, iată două dintre suporterel sexy ale naționalei "El Tri".

The image “http://img.terra.com.mx/galeria_de_fotos/images/209/417447.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

The image “http://www.terra.com/addon/img/deportes/f4c819cathe6p.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1