Elizaveta Tuktamysheva, o patinatoare din Rusia, a făcut striptease pe muzica lui Britney Spears

untitled-36.jpg

Elizaveta Tuktamysheva a oferit un moment fierbinte care era să topească gheaţa canadiană
Foto: Click!

Elizaveta Tuktamysheva, campioană mondială la patinaj artistic în 2015, este o atracţie a fanilor din acest sport peste tot pe unde merge.

Zilele trecute, frumoasa rusoaică în vârstă de 21 de ani a ajuns în Canada pentru Grand Prix-ul Quebecului şi a realizat o nouă prestaţie de zile mari. De această dată nu doar prin procedeele afişate, ci şi printr-un gest deochiat. Elizaveta a intrat pe patinoar îmbrăcată ca o hostesă, toată în negru, şi nimic nu trăda momentul erotic care avea să urmeze. Primele tururi pe melodia Toxic a lui Britney Spears au fost de încălzire, dar la refren a explodat sala. Domnişoara Tuktamysheva şi-a rupt bluza şi a rămas îmbrăcată într-un minuscul sutien şi doar în bikini.

untitled.jpg

Elizaveta Tuktamysheva este una dintre cele mai frumoase patinatoare din circuit
Foto: Twitter

Toată lumea a rămas cu gura căscată, mai ales că la patinaj artistic sportivii sunt oricum aproape dezbrăcaţi şi nu mai e nevoie de vreo forţare a vestimentaţiei. 

untitled-62.jpg

Elizaveta Tuktamysheva a rămas în sutien în timpul concursului
Foto: Click!
Elizaveta Tuktamysheva a reuşit însă să surprindă pe toată lumea şi cu siguranţă a câştigat câtevw zeci de mii de fani pe reţelele de socializare.

 

Loading...

Citește și