Ea e muza cicliştilor în Turul Italiei, ediţia 100!

Ultima actualizare:

    Giorgia a prezentat la Milano trofeul din Turul Italiei la ciclism
Giorgia a prezentat la Milano trofeul din Turul Italiei la ciclism

Turul Italiei e unul dintre cele trei mari tururi cicliste care se dispută în fiecare an, alături de Turul Franţei şi Turul Spaniei. În acest an, "Il Giro" sărbătoreşte centenarul, ediţia cu numărul 100 fiind în plină desfăşurare (5-28 mai).

În urmă cu câteva zile, festivitatea de deschidere a Turului, desfăşurată la Milano, a fost acaparată de frumoasa italiancă Giorgia Palmas. Fotomodelul în vârstă de 34 de ani este considerată "madrina" Turului Italiei, adică sex-simbolul competiţiei din Cizmă.


    Giorgia Palmas
Giorgia Palmas

Giorgia şi-a începuta cariera ca model, în anul 2000 clasându-se pe locul al doilea la Miss World, după reprezentanta Indiei. Ulterior, sexy-ambasadoarea Turului Italiei s-a făcut cunoscută în celebra emisiune de televiziune „Striscia la notizia”, un fel de Cronica Cârcotaşilor în peninsulă.

Legăturile Georgiei Palmas cu sportul nu se limitează doar la Turul Italiei. Bruneta a fost căsătorită mulţi ani (2004-2011) cu fotbalistul Davide Bombardini, trecut pe la AS Roma şi Palermo, cu care are şi o fetiţă. Apoi, Giorgia s-a îndrăgostit de Vittorio Brumotti, cunoscut în Italia pentru performanţele din bike trial, o disciplină a ciclismului.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net