Din patul conacului Playboy, în cel al lui Chamakh. Surorile Howe l-au părăsit pe "tăticul" Hugh Hefner pentru un fotbalist!

ap652438997993_carla_si_melissa_howe.jpg

Carla şi Melissa au atras privirile jucătorului de 30 de ani
Foto: Reuters

Marouane Chamakh nu mai înscrie goluri pentru Crystal Pallace, fiind accidentat de o bună perioadă de timp, dar înscrie în dormitor. Având tot timpul din lume liber pentru ieşirile unde nu este supravegheat de club, atacantul marocan a făcut nu o cucerire, ci două.

Chamakh a reuşit cumva să se cumpleze cu surorile gemene, Melissa şi Carla Howe,în vârstă de 24 de ani, celebrele fotomodele Playboy, care au trecut şi prin patul fondatorului celebrei reviste pentru bărbaţi, Hugh Hefner.

ap060115026886_marouane_chamakh.jpg

Chamakh n-a mai jucat fotbal de pe 13 decembrie, de la egalul, scor 1-1, cu Stoke
Foto Click!

După ce au ajuns celebre şi după ce s-au săturat de luxoasa locaţie a bătrânului de 88 de ani, acestea au plecat din Los Angeles, California, în speranţa unor cuceriri mai virile. De la Hefner, acestea au trecut se pare la fotbalişti, ambele fiind fotografiate zilele trecute în compania fotbalistului din Premier League, Marouane Chamakh.

ap975596360672_carla_howe.jpg

Deşi iese cu ambele, Chamakh pare mai interesat de Carla, decât de Melissa
Foto: Reuters

Se pare că jucătorul lui Pallace e interesat mai mult de Carla, pe care în pozele paparazilor o ţine de mână, iar Melissa se alătură doar la partidele de sex. În aceste condiţii e clar că recuperarea fotbalistului va mai dura o bună perioadă de timp, acesta urmând să rateze şi Cupa Africii.

Vezzi mai jos un filmuleţ sexy cu gemenele Howe în acţiune!

Loading...

Citește și

  • Una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit, daneza Caroline Wozniacki, nu va mai poza în lenjerie intimă. Din cauza lui Cristiano Ronaldo!

  • Cunoscut drept unul dintre Don Juanii din fotbalul mondial, Christian Vieri, ajuns la 41 de ani, a agăţat ghetele-n cui, dar asta nu l-a făcut să-şi piardă din succesul pe care-l are în rândul femeilor.

  • Amanda Beard reviste nud foto

    Unele atlete au demonstrat de-a lungul timpului că sunt foarte bune în disciplina pe care o practică, dar şi că posedă un fizic de invidiat. De aceea ofertele pentru a realiza un pictorial nud nu au întârziat să apară, iar „Click!” vă propune un top cinci al sportivelor care au încântat privirile fanilor.

  • catalina ponor sexy plaja iubit

    Tripla campioană olimpică la gimnastică din urmă cu 10 ani, Cătălina Ponor, trăiește, de câțiva ani, o frumoasă poveste de dragoste. Acum ea se află la iubitul său, tocmai în Puerto Rico.