Dejana şi Dzhumhur, noile bombe ale tenisului

wqe5uy6.jpg

Domnişoara Zivkovic e "acuzată" că se află la originea ascensiunii fulminante a iubitului său. E foarte posibil!
Sursa Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Damir Dzumhur este un tenismen bosniac în vârstă de 25 de ani care a avut o ascensiune fulminantă în circuitul ATP.

Jucătorul născut la Sarajevo chiar în timpul războiului şi care în copilărie a jucat fotbal, a scăpat însă de sărăcie prin tenis. Până în 2017, Damir nu făcuse însă mare brânză ca profesionist, dar din vară i-a mers ceas. Finală la Winston Salem şi în Republica Dominicană, iar săptămână trecută victorie uriaşă la turneul de la Sankt Petersburg. Au curs şi banii pentru el, 2 milioane de dolari în toată cariera, dintre care 800.000 doar în 2017, iar la bani trag fetele frumoase. De curând, în loja bosniacului la turnee a apărut o frumoasă domnişoară cu nişte forme de gazelă pe numele ei Dejana Zivkovic. Modelul de origine sârbă locuieşte la Miami, în Statele Unite, şi l-a pescuit pe Dzumhur de pe internet.

dejana5.jpg

Dejana este model şi îl însoţeşte pe Dzumhur la toate turneele
Foto: Instagram

Se pare totuşi că n-a fost vorba despre oportunism doar de partea Dejanei, ci şi Damir câştigând ceva. Mulţi spun chiar că ascensiunea tenismenului din ultima perioadă se datorează tocmai relaţiei stabile şi foarte fericite pe care o are cu domnişoara Zivkovic. Nu putem respinge această idee, mai ales că perioadele chiar coincid!

dejana3.jpg

Domnişoara Zivkovic adoră să se pozeze în costum de baie
Sursa Foto: Instagram

În această săptămână nu i-a mers însă foarte bine. Dzumhur, ajuns până pe locul 36 ATP, cea mai bună clasare din carieră, a fost eliminat chiar în primul tur la Beijing de bulgarul Dimitrov, favoritul numărul 3 al turneului.

dejana1.jpg

Iubita lui Dzumhur nu ratează nicio ocazie să stea la plajă. Imaginile cu ea în ţinută sumară sunt apreciate pe reţelele de socializare de mii de fani
Sursa Foto: Instagram

dejana.jpg

Dejana şi Damir sunt împreună de câteva luni
Sursa Foto: Instagram

dzumh.jpg

Dzumhur se află la cea mai bună clasare din carieră
Foto Click!
Loading...

Citește și

  • kun

    Internaţionalul argentinian al lui Manchester City, Sergio Aguero, suferă pierderi pe bandă rulantă. După ce va sta pe tuşă din cauza unui accident auto, el a rămas şi fără Karina Tejeda, o cântăreaţă celebră în America de Sud şi totodată femeia care-i stătea alături de patru ani.

  • Performanţa cere sacrificiu, inclusiv în plan familial! Totuşi, câteva jucătoare şi-au întrerupt activitatea, iar altele chiar s-au retras definitiv cu un singur motiv: să dea naştere unui copil! Cele mai multe şi-au ales taţii din staff-ul tehnic!

  • Soraja Vucelic

    Soraja Vucelic, o adevărată bombă sexy din Croaţia, a avut o relaţie cu starul lui PSG, iar acum are de suferit din cauza unui fan care o teroriza din închisoare şi care a ameninţat-o că o aruncă în aer. Maşina modelului Playboy a fost deja incendiată.

  • Lisa Zimmermann

    Lisa Zimmermann e o schioare germană de 21 de ani ce a devenit în 2015 campioană mondială la proba de acrobaţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1