Daniel Negreanu s-a însurat cu o bombă sexy

Ultima actualizare:

    Căsătoria dintre  Daniel Negreanu  şi Amanda Leatherman  a avut loc în  California
Căsătoria dintre Daniel Negreanu şi Amanda Leatherman a avut loc în California

Daniel Negreanu joacă de la finalul săptămânii trecute la dublu. El s-a căsătorit cu o frumoasă blondă care lucrează tot în acest domeniu.

Căsătoria dintre Daniel Negreanu (44 de ani) şi Amanda Leatherman (35 de ani) a avut loc în cadrul unei ceremonii ţinute la Terranea Resort din Rancho Palos Verdes, California. La ea au participat numeroase nume mari din poker, lucru explicabil, având în vedere că cei doi s-au cunoscut prin intermediul acestui sport, Amanda fiind mulţi ani gazda unei emisiuni a PokerStars, Big Game. Iar povestea lor de dragoste este una ruptă parcă din filme.

Au format un cuplu acum 12-13 ani, s-au despărţit, dar flacăra iubirii s-a reaprins puternic şi definitiv anul trecut, când cei doi s-au reîntâlnit. Ea prezenta o emisiune pe Facebook, Friday Night Poker, filmată tot în Las Vegas, el nu era implicat în vreo relaţie, aşa că au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din lumea pokerului. De Revelion, Daniel i-a dat inelul de logodnă, acelaşi pe care voia să i-l ofere şi în urmă cu 13 ani! „Am cumpărat inelul de logodnă pentru ea, acum peste zece ani! Pe bune! Ea avea 23-24 de ani atunci. Eram însă amândoi foarte tineri. Apoi, a venit o perioadă în care n-am fost împreună. Dar am păstrat inelul! Anii au trecut, eu am fost căsătorit vreo doi ani, ea a fost cu un alt bărbat, dar, când ne-am despărţit fiecare de partenerii noştri, ne-am revăzut la Las Vegas! Am realizat că ea e un om diferit acum. Şi m-am gândit aşa: «De ce vreau să merg şi să caut o fată ca Amanda, dacă ea deja există?!». Şi apoi totul  a venit de la sine. Probabil, o să venim şi în România. Amanda a mai fost acolo cu mine şi i-a plăcut. Vrea să mai vină şi să vadă şi mai multe locuri“, declara Negreanu pentru ”Adevărul” în ianuarie.

El a dezvăluit şi ce planuri are cu Amanda: ”Vreau să am cât mai mulţi copii. Să avem un copil şi apoi mai vreau să adoptăm câţiva. În familia noastră, eu am avut un singur frate, Mihai, deşi mama a făcut 11 copii! Din păcate, nouă au murit la naştere. Apoi, s-a născut Mihai, iar pe urmă am venit eu”, a mai spus jucătorul de poker.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net