Coșmarul trăit de Ingrid de Oliveira

ingrid-de-oliveira-sarituri-apa-scandal-jo-05-gettyimages.jpg

Ingrid de Oliveira practică un sport extrem de greu, săriturile în apă, în care orice eroare se plătește scump
Foto: Guliver / GettyImages

Exclusă de la JO de la Rio, în 2016, pentru că ar fi făcut sex în Satul Olimpic, săritoarea în apă a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei atunci

Medaliată cu argint la Jocurile PanAmericane de la Toronto, în 2015, Ingrid de Oliveira era printre sportivele care au reprezentat Brazilia la prima ediție a Jocurilor Olimpice care s-a desfășurat în America de Sud. 
În timp competiției, însă, presa locală a dezvăluit că săritoarea în apă ar fi întreținut relații sexuale în Satul Olimpic. Iar scandalul a luat amploare. Mai ales după ce Ingrid și colega ei, Giovanna Pedrosa, s-au clasat pe ultimul loc la sărituri în apă sincron de pe platforma de 10 metri. Exclusă din lot, Ingrid de Oliveira a povestit deunăzi, pentru UOL Deporte, ce coșmar a trăit atunci: „Eu doar l-am adus pe Pedro Goncalves în camera mea, însă nu era în preajma vreunei competiţii pentru vreunul dintre noi. Îl întâlnisem pe Pedro la Jocurile Panamericane de la Toronto. Ne ştiam de pe reţelele de socializare de dinainte, iar la Jocuri am vorbit şi s-a transformat în ceva mai mult. Nu a stat toată noaptea acolo. Am vorbit cu colega mea de cameră pentru a-l aduce și mi-a dat voie. Nu am dat-o afară din cameră. Și nu am fost dată afară de la Jocurile Olimpice”. 
Ingrid de Oliveira a subliniat că după acea întâmplare a fost criticată pe Instagram și că trei zile nu a mai ieșit din cameră. Nici acum, după mai bine de doi ani, situația nu e mai bună. ”Uneori sunt oprită pe stradă şi oamenii mă întreabă: Tu eşti Ingrid? Şi totul pentru că sunt o femeie care a făcut sex. Nu sunt singură. Mulţi au făcut aşa la toate competiţiile. Aţi văzut numărul de prezervative distribuite în Satul Olimpic? Nu sunt date pentru a se face baloane cu ele! Am făcut ceva greşit şi sunt conştientă de asta, am fost însă torturată şi realizez că tratamentul la care am fost supusă nu este corect”, a concluzionat sportiva de 22 de ani. 

Loading...