Aşa s-a îmbrăcat nevasta lui Icardi la petrecerea de Crăciun a lui Inter!

wanda_nara_88220900.jpg

Wanda Nara, în zilele ei de glorie ca fotomodel. Argentinianca pare acum mai degrabă casnică, dar nu ezită să iasă în evidenţă ori de câte ori are ocazia
FOTO: Arhiva personală

Inter Milano e lider în Serie A chiar dacă aseară a pierdut pe teren propriu în faţa lui Lazio, echipa lui Radu Ştefan, scor 1-2.

Astfel, băieţii lui Roberto Mancini au fost invitaţi la o petrecere de Crăciun împreună cu soţiile şi iubitele, iar unele din acestea s-au cam dat în stambă. Dacă pentru fotbalişti a fost obligatoriu un "dress-code", cu toţii venind îmbrăcaţi la patru ace, femeile au avut liber. Astfel, fiecare dintre consoarte s-a îmbrăcat în ce a tăiat-o capul, iar soţia lui Mauro Icardi a fost de-a dreptul porno. Wanda Nara, model cu şapte ani mai în vârstă decât puştiul de 22 de ani din atacul lui Inter, a trecut graniţa sexy şi a pus pe ea o rochiţă scurtă şi foarte mulată, care i-a scos în evidenţă toate formele corpului ei superb.

1450447499_240404_1450447583_noticia_normal.jpg

Aceasta a fost ţinuta Wandei Icardi la dineul italienilor. Mauro pare să n-aibă însă nicio problemă şi a zâmbit cu poftă la selfie-urile soţiei
FOTO: Arhiva personală

Wanda a făcut furori printre ceilalţi jucători ai lui Inter, cu toţii întorcând capetele după ea la petrecere.

Wanda şi Mauro Icardi n-au avut însă nici o problemă cu asta, ba dimpotrivă, cuplul fiind recunoscut pentru nonconformisul lui. Mauro i-a furat-o pe Wanda lui Maxi Lopez, fost star al Barcelonei, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani şi cu care are trei copii.

Apoi, Wanda a făcut publică noua sa relaţie cu puştiul lui Inter, spunând că au făcut sex de 15 ori în 28 de ore. Dintr-una din aceste partide amoroase a ieşit Francesca, fetiţa Wandei cu Icardi, prima a fotbalistului, al patrulea copil însă pentru ea.

cliima20131111_0039_1.jpg

Wanda, de braţul fostului ei soţ, Maxi Lopez, în acest moment atacant la Torino, tot în Serie A
FOTO: Arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1