Adio, craiule! Verdasco se însoară cu sora lui Enrique Iglesias. Vezi ce alte bunăciuni are în palmares!

ana.jpg

Ana Boyer este fiica unei filipineze care a mai fost căsătorită cu Julio Iglesias, dar care a divorţat pentru a se căsători cu un politician, fost ministru al economiei şi comerţului
Sursa Foto: Instagram

Fernando Verdasco n-a putut urca mai mult de locul 7 ATP, la simplu, performanţă atinsă în 2009, şi deşi nu-i lipseşte talentul, ceva a făcut ca el să nu rămână prea mult în top. Totuşi, viaţa amoroasă i-a mers tot timpul ca unsă!

Spaniolul în vârstă de 33 de ani a fost un adevărat "Casanova" pentru fetele din circuitul feminin, gurile rele spunând mai în glumă, mai în serios, că lui "Nando" i-au scăpat foarte puţine din Top 100! De referinţă vor rămâne însă relaţiile sale cu sârboaica Ana Ivanovic şi daneza Caroline Wozniacki. Prin patul său au mai trecut însă multe altele, iar la un moment dat s-a vorbit chiar de o relaţie fulger cu Serena Williams.

untitled3435.jpg

Fernando şi Ana se pregătesc de nuntă. Va fi spectacol, probabil cu enrique şi Julio junior pe post de muzicanţi
Sursa Foto: Instagram

A îmbătrânit însă şi Verdasco şi, de câţiva ani, a început să nu le mai schimbe ca pe şosete. Astfel, după o relaţie lungă cu Jarah Mariano, un fotomodel sud-coreean stabilit în Hawai, Fernando s-a îndrăgostit iremediabil de conaţionala sa, Ana Boyer, iar frumoasa în vârstă de 28 de ani i-a pus capac! După doar câteva luni de iubire furibundă, tenismenul a făcut pasul şi i-a oferit inelul! Iar Ana a spus da, rupând inimile multor jucătoare din circuitul WTA care mai sperau la Verdasco.

6a00d83423e30253ef01053653b65f970b-600wi.jpg

Fernando s-a iubit şi cu Ana Ivanovic, pe care a dus-o chiar la un meci al lui Real Madrid, pe Bernabeu
Sursa Foto: Instagram

Jucătorul născut la Madrid, care este şi unul dintre cei mai bogaţi din circuit, a pus mâna pe o piesă rară şi el ştie asta! Viitoarea lui soţie este nimeni alta decât sora lui Enrique Iglesias şi a lui Julio Iglesias Junior. Mama celor 3, filipineza Isabel Preysler, a fost mai întâi căsătorită cu marele Julio Iglesias, cu care i-a avut pe cei doi fraţi cântăreţi, iar apoi, după divorţul de fostul fotbalist al Realului din Madrid, s-a căsătorit cu un politician foarte bogat, Miguel Boyer, cu care a avut-o pe Ana, ultima febleţe a lui Verdasco.

d19f56093ba8.jpg

Caroline n-a scăpat nici ea de craiul din Spania, când era mică şi neexperimentată
Sursa Foto: Instagram

Fernando şi domnişoara Boyer nu au anunţat încă data nunţii, dar au spus că se va face cu mare fast, undeva în Spania. Casă de piatră, Fernando şi Ana!

untitled.jpg

Jarah Mariano, din Hawai, a fost ultima iubită a lui Verdasco de dinaintea Aney Boyer
Sursa Foto: Instagram

fdg.jpg

Caroline Wozniacki a avut cumpene în dragoste după relaţia cu Verdasco. Golferul Rory Mcllroy a părăsit-o la altar, iar acum se iubeşte cu baschetbalistul lui San Antonio Spurs, David Lee
Sursa Foto: Instagram

 

Loading...

Citește și